Πόσων χρονών έγινε η Πενέλοπε Κρουζ; Γενέθλια στην κάλπη - Ποιοι & ποιες της ευχήθηκαν; (φώτο)

Πως γιόρτασε τα γενέθλια της η διάσημη σταρ;

Η Πενέλοπε Κρουζ, έγινε 45 ετών στις 28 Απριλίου.  Και λίγο μετά την εντυπωσιακή φωτογράφηση για την Ισπανική Vogue, με κοσμήματα swarovski είπε να κάνει... το στυλ της πιο casual.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@luigiandiango #voguespain #guesteditor @atelierswarovski

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) στις

 Η μούσσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ και κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Swarovski, που ήταν το κορίτσι του εξωφύλλου στην Vogue Απριλίου, γιόρτασε τα γενέθλια της που  συνέπεσαν με τις εκλογές στην Ισπανία, σαν να ήταν το "κορίτσι της διπλανής πόρτας".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mejor manera de celebrar mi cumpleaños! #votando

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) στις

Με τζιν αμάνικο μπλουζάκι , γυαλιά οράσεως και λευκό σακίδιο στην πλάτη , πήγε να ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο και πόζαρε χαμογελαστή στο φακό. "Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις τα γενέθλια σου, ψηφίζοντας" , έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram.

Φυσικά έλαβε χιλιάδες like, και θερμές ευχές. Ανάμεσα στους ακόλουθους της, που της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της και αρκετοί διάσημοι όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και η Ιρίνα Σέικ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for all the kind and beautiful messages on my birthday! Gracias por tantos mensajes llenos de cariño en mi cumpleaños ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) στις

Η Πενέλοπε Κρουζ, έσπευσε να τους ευχαριστήσει όλους διάσημους και μη για τις ευχές τους, με μια σέξι φωτογραφία στην οποία φοράει μόνο ένα ροζ πουλόβερ και ποζάρει με ... σαγηνετικό ύφος

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ