Κύπρος - Serial killer: Στο μικροσκόπιο της Scotland Yard ο τρόπος δράσης του «Ορέστη»

Θρίλερ δίχως τέλος στην υπόθεση του 35χρονου serial killer της Κύπρου.

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα σημεία όπου έχει υποδείξει ο «Ορέστης» για τον εντοπισμό των θυμάτων, άγνωστος παραμένει μέχρι ώρας ο τρόπος δράσης του.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις σε τρία από τα θύματα του 35χρονου, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα και οι ελπίδες των Αρχών εναποτίθενται σε νέα εξέταση, σήμερα.

Από σήμερα, Τρίτη, στις έρευνες των κυπριακών αρχών, θα συμμετέχουν και πέντε ειδικοί εμπειρογνώμονες από τη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να συμβάλουν στη διερεύνηση της υπόθεσης και να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη, ρίχνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η ομάδα των πέντε εμπειρογνωμόνων περιλαμβάνει Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε περίπλοκης μορφής εγκλήματα, ειδικό ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και έναν Ειδικό Εμπειρογνώμονα.

Η ομάδα των Βρετανών, θα μελετήσει τον τρόπο δράσης του «Ορέστη», και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το προφίλ του, το οποίο και θα βοηθήσει σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο είναι η παροχή πληροφοριών για τη συνέχιση της έρευνας και της ανάκρισης, σε σχέση με το αν όντως οι πρώτες δολοφονίες έγιναν το 2016 και αν μέχρι τη σύλληψη του 35χρονου διαπράχθηκαν μόνο οι επτά φόνοι που είναι γνωστοί.

Το δεύτερο επίπεδο, είναι απάντηση στα «πώς» και στα «γιατί» της εγκληματικής του δράσης. Δηλαδή, τί ήταν αυτό που τον οδήγησε στη πρώτη δολοφονία και γιατί συνέχισε μέχρι και να συλληφθεί.

Πηγή: Philenews

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ