Tι σημαίνει ο Πλούτωνας ανάδρομος 24 Απριλίου ως 3 Οκτωβρίου 2019 - Ποια η επιρροή του σε όλα τα ζώδια;

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα το διάστημα 24.4.2019-3.10.2019 και η επιρροή του!

Ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο μυστηριώδης Πλούτωνας περνά σε ανάδρομη πορεία την Μ.Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 από την 25η μοίρα του Αιγόκερω και ως τις 3 Οκτωβρίου που διαρκεί η αναδρομή του θα φτάσει ως την 20η μοίρα του ίδιου ζωδίου. Καθώς και ο Κρόνος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο ασκεί σημαντική επιρροή στον ανάδρομο Πλούτωνα εφέτος, πράγμα που σημαίνει σκληρή και σοβαρή δουλειά.

Τι σημαίνει η διέλευση του ανάδρομου Πλούτωνα το 2019

Ο ανάδρομος Πλούτωνας σε διέλευση είναι ένας κανονικός κύκλος που διαρκεί 5 μήνες κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της αντίθεσης με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι 40% των ανθρώπων έχει ανάδρομο Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του.

Η μετάβαση του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία είναι μια περίοδος που μας βάζει σε σκέψεις όσον αφορά θέματα εξουσίας και ελέγχου σε κοσμοπολιτικό και προσωπικό επίπεδο. Αν κάποιοι σας ελέγχουν ή σας χειραγωγούν, τότε έφτασε ο καιρός να τους απομακρύνετε από τη ζωή σας. Εάν έχετε δεχτεί υπερβολικό έλεγχο από άλλους ή από υπάρχουσες καταστάσεις τότε έφτασε η στιγμή να αλλάξετε πορεία.

Είναι μια περίοδος, που μας ωθεί να εξαλείψουμε από την καθημερινότητα μας τις όποιες συνήθειες ελέγχου, τους καταναγκασμούς, τους εθισμούς ή τις προκαταλήψεις. Εάν νιώθετε ότι ασφυκτιάτε από τον έλεγχο των άλλων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να απελευθερωθείτε. Η καταστροφή των καταστάσεων που έχουν τον έλεγχο σας θα αυξήσει την πνευματική σας δύναμη και θα σας οδηγήσει στην προσωπική κυριαρχία.

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία σημαίνει επίμονη και σοβαρή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των στόχων μας. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα, καθώς θα αντιμετωπίζετε όλο και περισσότερες ευθύνες με λιγότερους χρόνους και πόρους για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε απώλειες, δυσκολίες ή απογοητεύσεις, αλλά έτσι θα συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να εγκαταλείψετε ή να αλλάξετε. Αν κάτι έχει σπάσει, πρέπει να το διορθώσετε ή να το πετάξετε.

Η όποια ανήθικη συμπεριφορά, όπως ψέματα, χειραγώγηση ή παραβίαση του νόμου, θα έχει σοβαρές συνέπειες που θα περιόριζαν περαιτέρω τις επιλογές και την ελευθερία σας. Είναι μια περίοδος για να κάνετε μια σκόπιμη αλλαγή, που θα σας απελευθερώσει από αυτά που σας κρατούν πίσω. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που θα δημιουργήσει νέα θεμέλια για να ευημερήσετε τα επόμενα χρόνια.
Αυτό σας δίνει το θάρρος να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς σας δαίμονες και να τους πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων! Οι συλλέκτες σκουπιδιών (Κρόνος και Πλούτωνας) είναι εδώ. 

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να καθαρίσετε το σπίτι, να απελευθερωθείτε από τους παλιούς φόβους, τις παρανοήσεις, τα εμπόδια και την καταπίεση. Σε αυτήν την προσπάθεια, δεν είστε μόνοι, αφού εφέτος, με τη διέλευση του Δία στο τυχερό ζώδιο του Τοξότη θα έχετε την εύνοια της Τύχης. 

Επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάσετε παλιές πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, καθώς και σχέσεις και καταστάσεις που εμποδίζουν την επιτυχία σας!
Σε αυτήν την προσπάθεια για αλλαγή, συναινούν και οι διελεύσεις του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς και του Χείρωνα στον Κριό. 

Πως ο ανάδρομος Πλούτωνας το 2019 επηρεάζει το ζώδιο σας;

Έχετε κάποιους πλανήτες ή σημεία (όπως ο Ωροσκόπος ή Μεσουράνημα) στις 15 - 20 μοίρες του Αιγόκερω στον αστρολογικό χάρτη σας; Ή σε οποιοδήποτε άλλο παρορμητικό ζώδιο όπως ο Κριός, ο Καρκίνος ή ο Ζυγός; Ελέγξτε τον  γενέθλιο χάρτη σας εάν δεν είστε βέβαιοι! 

Αν συμβαίνει αυτό, οι επόμενοι πέντε μήνες είναι η ευκαιρία σας να υλοποιήσετε τις σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και να ξεκινήσετε μια προσωπική διαδικασία μετασχηματισμού.

Ελέγξτε παρακάτω τις προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας. Αυτή η διέλευση είναι βέβαιο ότι θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή εάν ο ωροσκόπος σας είναι στις 15-20 μοίρες του Αιγόκερω ή του Καρκίνου! Δείτε επίσης σε ποιον οίκο έχετε τον Πλούτωνα στον αστρολογικό χάρτη σας.

Ζώδιο Κριός, Ωροσκόπος Κριός ή Πλούτωνας στον 10ο Οίκο

Αν νομίζατε ότι ζείτε μέσα σε μια σταθερή κατάσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Μια προσωρινή άνοδος στην εξουσία ή πτώση θα μπορούσε να σας ταρακουνήσει. Υπάρχουν καθυστερημένοι στόχοι ή ανεκπλήρωτες επιθυμίες που εμποδίζουν την εξεύρεση μιας νέας και πιο εκπληκτικής πορείας ζωής; 

Κάντε αυτό νομίζετε ότι είναι το σωστό, για να απελευθερωθείτε από τα βαρίδια που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε την αληθινή σας κλήση. Μην προσποιήστε ότι όλα είναι καλά, ξεκαθαρίστε μέσα σας τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους, πάρτε αποφάσεις και προχωρήστε.

 Ζώδιο Ταύρος, Ωροσκόπος Ταύρος ή Πλούτωνας στον 9ο Οίκο

Θα αντιμετωπίσετε μια ισχυρή αλλαγή στις πεποιθήσεις σας! Οι ιδέες σας για τον κόσμο και για το τι είναι σωστό και λάθος θα αλλάξουν ριζικά. 

Μπορεί να σας ελκύσουν οι ιδέες για φιλανθρωπικό σκοπό ή να γνωρίσετε νέους πολιτισμούς μέσω των ταξιδιών ή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Όλοι έχουμε τις προκαταλήψεις μας, τις δογματικές νοοτροπίες και τις προφανείς απόψεις. Αυτή η περίοδος είναι μια καλή στιγμή για να ξεριζώσετε τις δικές σας και να δείτε τη ζωή από μια άλλη πλευρά!

 Ζώδιο Δίδυμος, Ωροσκόπος Δίδυμος ή Πλούτωνας στον 8ο Οίκο

Τα χρήματα δεν είναι πάντα για καλό και κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα φθόνου και απληστίας μπορούν να βγουν στην επιφάνεια, από εσάς ή τους άλλους. Γνωρίζετε τη συμφωνία: τι είναι δικά σου και τι είναι δικά μου. 

Οι οικονομικές υπερβολές οδηγούν πάντα στα χειρότερα και τώρα είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε πράγματα όπως η κατανομή της περιουσίας, οι επιχορηγήσεις, τα δάνεια, οι φόροι, οι άσκοπες δαπάνες και οι συναισθηματικές χορδές που συνοδεύουν τέτοιες καταστάσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας!

Ζώδιο Καρκίνος, Ωροσκόπος Καρκίνος ή Πλούτωνας στον 7ο Οίκο

Το ταίρι σας είναι δύσκολος χαρακτήρας; Το ένα λεπτό όλα πάνε καλά στη σχέση και το επόμενο όλα είναι άσχημα; Νιώθετε πως κάποιοι στη δουλειά ή στο περιβάλλον σας παίζουν βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας; 

Οι σχέσεις σας φαίνεται να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σας αυτή την περίοδο και θα είναι το κύριο θέμα απασχόλησης σας. Θέλετε επιτέλους να επιστρέψετε σε μια ισότιμη κατάσταση και απαιτείτε τον σεβασμό των άλλων. Ώρα να επιβάλλετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας! Αυτή την περίοδο θα αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους φόβους σας!

Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα φέρει μια αναγέννηση, μια ανανέωση στη ζωή σας! Αρκεί να το προσπαθήσετε...

 Ζώδιο Λέων, Ωροσκόπος Λέων ή Πλούτωνας στον 6ο Οίκο

Νιώθετε πως έχετε βαλτώσει στα ίδια και τα ίδια; Ότι είστε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση; Έφτασε η ώρα να κάνετε μια μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα! Θα είναι κάτι σαν αποτοξίνωση ή σαν μια θαυματουργή θεραπεία. Τι θα γίνει; Απαλλαγή από μια αρνητική σκέψη; 

Εξάλειψη της ζάχαρης ή του λίπους από τη διατροφή σας; Το ίδιο ισχύει και για την εργασία σας. Υπάρχουν πρακτικές που σας κάνουν αναποτελεσματικούς ή κάποιοι φόβοι σας να εμποδίζουν να βρείτε την ιδανική δουλειά σας; Με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι μια καλή στιγμή να εξαλείψετε από τη ζωή σας όσα σας βαραίνουν και να προχωρήσετε με σιγουριά.

Ζώδιο Παρθένος, Ωροσκόπος Παρθένος ή Πλούτωνας στον 5ο Οίκο

Η αγάπη μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Τι φοβάστε? Τη δύναμη της αληθινής αγάπης; Φοβάστε την έλξη που ασκείτε στους άλλους ή αυτοί σε εσάς; Ή μήπως είστε συνηθισμένοι να τα συνδέετε αυτά, να λογοκρίνετε τον εαυτό σας και να τον κρατάτε υπό έλεγχο, φοβούμενοι μήπως πληγωθείτε; Σκεφτείτε μήπως σας τρομοκρατεί η ιδέα να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό και αποκαλυπτικό. Αυτή την περίοδο θα διώξετε τους εσωτερικούς δαίμονες της ψυχής σας και θα απαλλαγείτε από του φόβους σας. 

Είναι μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε τις αράχνες της ζωής σας και να τη ζήσετε στο έπακρο! Επιτέλους, θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας!

 Ζώδιο Ζυγός, Ωροσκόπος Ζυγός ή Πλούτωνας στον 4ο Οίκο

Είστε έτοιμοι για έναν ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ "Λάμψη"; Είναι μια περίοδος που θα μπορούσατε να μετατραπείτε σε μεγιστάνα ιδιοκτησίας ή να βρεθείτε στον δρόμο... ή και αντίστροφα! Είναι λίγο σαν να παίζετε Monopoly, μόνο που τα στοιχήματα είναι υψηλότερα και πραγματικά. 

Τι σημαίνει για εσάς το σπίτι, η εργασία σας ή όποιο άλλο απόκτημα σας; Τι σκοτεινά μυστικά κρύβει η ανατροφή σας; Τι συμβαίνει με το οικογενειακό σας δέντρο; Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό. Αυτή η περίοδος είναι η τέλεια στιγμή για να αντιμετωπίσετε τη σκιά σας και να καθαρίσετε το παρελθόν σας.

Ζώδιο Σκορπιός, Ωροσκόπος Σκορπιός ή Πλούτωνας στον 3ο Οίκο

Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά και ο ριζοσπαστικός, υπερ-ύποπτος νους του Σκορπιού κινείται με υπερβολική ταχύτητα. Προσπαθεί να καταλάβει τους ανθρώπους, να διαβάσει τι κρύβεται πίσω από τα λόγια και να περιηγηθεί σε γεμάτα νάρκες εδάφη σύμφωνα με τον astrologo.gr

 Οι συναντήσεις με τους γονείς και αδέλφια ή άλλα συγγενικά πρόσωπα είναι γεμάτες ένταση και θα μπορούσαν να αποκαλύψουν άσχημες αλήθειες - όλα αυτά αποτελούν τροφή για εξερεύνηση αυτή την περίοδο. Ώρα να καθαρίσετε τον εαυτό σας από αυταπάτες, παραπληροφόρηση και κάθε αρνητική σκέψη.

 Ζώδιο Τοξότης, Ωροσκόπος Τοξότης ή Πλούτωνας στον 2ο Οίκο

Πρόκειται για την κλασική ιστορία «από τα χαμηλά στα ψηλά». Ή και «από τα ψηλά στα χαμηλά» - δυστυχώς υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Ποιος ξέρει, ίσως να τα βιώσετε και τα δύο πριν τελειώσει η διέλευση του ανάδρομου Πλούτωνα τον Οκτώβριο! 

Τα οικονομικά μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου. Η απώλεια ή και η αποκόμιση χρημάτων θα απασχολήσει αρκετά το μυαλό σας και οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι σημαίνουν τα χρήματα και η οικονομική ασφάλεια για εσάς, να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας γύρω από αυτό το θέμα και να δείτε πως θα εξασφαλίσετε την οικονομική επιτυχία σας.

 Ζώδιο Αιγόκερως, Ωροσκόπος Αιγόκερως ή Πλούτωνας στον 1ο Οίκο

Νιώθετε σαν τροφοδότης ισχύος και ενέργειας! Κρατάτε τα κλειδιά του βασιλείου και αν υπάρχει κάτι που κάποιος θέλει, πρέπει πρώτα να περάσει από σας! Μπορείτε να αισθάνεστε ή να μην αισθάνεστε όλοι τόσο ισχυροί και ίσως μάλιστα να είστε εγκλωβισμένοι σε έναν αγώνα εξουσίας ή και επιβίωσης. Αλλά το γεγονός είναι ότι παραμένετε σε θέση ισχύος. Και το ευχάριστο είναι ότι μεταμορφώνεστε λίγο κάθε μέρα. Νέα κόμμωση; νέα ρούχα; νέο σώμα; νέα στάση ζωής;... Το ερώτημα όμως είναι, πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας;

 Ποιες είναι οι βαθιές επιθυμίες σας; Εάν δεν κάνετε αυτή την εσωτερική αναζήτηση, διατρέχετε τον κίνδυνο να περπατήσετε στη σκοτεινή πλευρά. Και τότε θα είναι η απληστία, η λαγνεία, ο φθόνος και ο φόβος που θα πάρουν τα πάνω τους και όχι εσείς. Μην είστε σκληρός με τους άλλους ή ακόμα και με τον εαυτό σας! Το κλειδί της επιτυχίας είναι να χαλαρώσετε και να συνεργαστείτε με τους γύρω σας.

 Ζώδιο Υδροχόος, Ωροσκόπος Υδροχόος ή Πλούτωνας στον 12ο Οίκο

Θυμάστε τι ονειρευτήκατε χτες τη νύχτα; Τα όνειρά σας είναι γεμάτα με δαίμονες, τέρατα και άλλα κακοποιά όντα που προσπαθούν να σας πάρουν το καλύτερο; Αυτό θα μπορούσε να είναι οι καταπιεσμένες επιθυμίες σας που προσπαθούν να βγουν στο φως.

 Επίσης, κάποιοι θα μπορούσαν να σας πουν πως θα μπορούσε να είναι η καταπιεσμένη σας απληστία και η λαγνεία για την εξουσία. Αλλά, ως Υδροχόος είστε ένας ιδεαλιστής και δεν υπάρχει χώρος για τέτοια συναισθήματα στην όμορφα κατασκευασμένη προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να βρείτε τι κρύβεται πίσω από τα άγχη σας, ποιοί ή τι είναι αυτά που τα δημιουργούν - και να καταστρέψετε τους εχθρούς σας (εσωτερικούς ή εξωτερικούς).
 
 Ζώδιο Ιχθύες, Ωροσκόπος Ιχθύες ή Πλούτωνας στον 11ο Οίκο

Μήπως αρχίζετε να κινήστε στους διαδρόμους της εξουσίας; Αυτήν την περίοδο θα μπείτε στη διαδικασία να ανέλθετε κοινωνικά. Μπορεί και να μπείτε σε ελίτ κύκλους. Κάτι σαν την Σταχτοπούτα, που μπαίνει στο παλάτι, και σιγά-σιγά αφήνει το ανεξίτηλο σημάδι της.

Αλλά, αυτός ο υψηλός και δυνατός κόσμος είναι γεμάτος από σκοτεινά μυστικά και προδοσία, και πρέπει να είστε εύστροφοι και να προστατέψετε τον εαυτό σας. Εάν αισθάνεστε κοινωνικά αδικημένοι, ρίξτε μια ειλικρινή ματιά σε αυτό που φέρνετε στο τραπέζι. 

Με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε δύναμη και να κάνετε τον κόσμο καλύτερο! Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε πως θα το κάνετε πράξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ