Καλαμάτα: Στο αυτόφωρο σήμερα οι συλληφθέντες για τον θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη

Σάλος με τη δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας... 

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν σήμερα Τρίτη οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου εικονολήπτη προχθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στον χώρο στάθμευσης του Νέδοντα, στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, οι επτά συλληφθέντες, δηλαδή τα έξι μέλη του «μπουλουκιού» και ο δημοτικός σύμβουλος, θα δικαστούν στις 13:00, με την αυτόφωρη διαδικασία.

 Χθες, τα επτά άτομα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ θα παραμείνουν κρατούμενα μέχρι τη δίκη σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Σάλος με τη δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας

Ενώ η πόλη θρηνεί για τον τόσο άδικο θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, δήλωσε ότι το έθιμο του σαϊτοπόλεμου δεν πρόκειται να απαγορευθεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το έθιμο του σαϊτοπολέμου δεν θα απαγορευτεί, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις», ενώ τόνισε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά, κάτι που όμως δεν έχει γίνει ως τώρα.

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη συγκεκριμένη δήλωση, ο δήμαρχος, μία ημέρα μετά ανασκεύασε και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει αρχικά τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεκρού εικονολήπτη και στη συνέχεια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξεταστεί εάν πρέπει να συνεχιστεί το έθιμο ή όχι καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να λαμβάνονται.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ