Διαρκείς αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου - Έρευνες και για τις άλλες σορούς στην Κόκκινη λίμνη

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στην Κύπρο από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο αφορά τα εγκλήματα του κύπριου serial killer.  

Στην ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας από τη «Κόκκινη Λίμνη», κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού στη Κύπρο, θα επικεντρωθούν σήμερα οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής και του ιδιωτικού συνεργείου που συνδράμουν στην αστυνομική έρευνα για την εξιχνίαση των εγκλημάτων του 35χρονου serial killer Ίλαρχου Νίκου Μεταξά.

Παράλληλα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας που κατά τον καθ’ ομολογία δράστη έχει πετάξει στη λίμνη.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, εντοπίστηκε χθες, Κυριακή του Πάσχα σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα η οποία ανήκει σε ενήλικη γυναίκα. Εικάζεται ότι πρόκειται για την 31χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα ή την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019, άνδρες της ΕΜΑΚ θα συνεχίσουν το μακάβριο έργο της ανάσυρσης και της δεύτερης βαλίτσας που έχει εντοπιστεί στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και της τρίτης με τη χρήση ρομποτικής κάμερας. Παράλληλα με τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν και οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.

Φθάνουν οι εμπειρογνώμονες της Σκότλαντ Γιαρντ

Σήμερα Δευτέρα καταφθάνουν και οι εμπειρογνώμονες της Σκότλαντ Γιαρντ πάνω σε ζητήματα κατά συρροή δολοφόνων, που θα συνδράμουν συμβουλευτικά το ανακριτικό έργο της Κυπριακής Αστυνομίας, που δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια εγκληματική δράση στο παρελθόν. Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες φτάνουν μετά από πρόσκληση του αρχηγού αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου και αφού μελετήσουν το ανακριτικό υλικό και τη δράση του 35χρονου, θα δημιουργήσουν ένα προφίλ για το μοτίβο των φόνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ