Η Σίσσυ Χρηστίδου on camera για το διαζύγιο της στο you tube - Αμήχανη αλλά & δυνατή σε ένα μονόλογο για το τι θα γίνει (βίντεο)

"Δύο λόγια", εκ βαθέων

Σαν "κεραυνός εν αιθρία¨" έπεσε πριν από λίγες μέρες η είδηση ότι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χωρίζουν ύστερα από 13 χρόνια σχέσης.  Φίλοι και θαυμαστές του ζευγαριού δεν μπορούσαν να "πιστέψουν" στα μάτια τους όταν είδαν την σχετική ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.

Στα εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν εμφανές το "σοκ", όσων την διάβασαν.Η Σίσσυ Χρηστίδου, που βρίσκεται στο πατρικό της για τις ημέρες του Πάσχα, μέσα από το κανάλι της στο Youtube μίλησε με "δυό λόγια" από καρδιάς, για τον χωρισμό της και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα,

Όπως είπε η ίδια αυτό το διάστημα διανύει ένα δύσκολο μονοπάτι. Στα λόγια της γνωστής παρουσιάστριας ήταν εμφανές ότι αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή της.

« Αισθανόμουνα την ανάγκη να σας πω δύο λόγια. Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο», είπε η Σίσσυ Χρήστιδου.

«Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία», πρόσθεσε.

«Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση και απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι μετέωρο το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Είμαστε και οι δύο μπερδεμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτό γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν να είμαστε ένα και θέλουμε το χρόνο και τον χώρο για να δούμε πώς όλο αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει με έναν τρόπο ιδανικό για μας και για τα παιδιά μας, παραμένοντας οικογένεια», είπε  στον πολύ προσωπικό της μονόλογο  η Σίσσυ Χρηστίδου.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ