Ζώδια: Η Άντα Λεούση απαντά: Τι λένε τα άστρα για το πιο γιορτινό Σαββατοκύρακο του χρόνου;

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

Η  γνωστή αστρολόγος Άντα Λεούση  δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για το Σαββατοκύριακο  για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και όπως είναι λογικό κάθε αρχή και δύσκολη. Παρόλο που ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε, αναφέρει η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό. Επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά σας θέματα ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δε χαρίζονται.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία. Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η μαγική συνταγή για να αντιληφθείτε αυτά που θα έχουν αξία στη ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε επιτέλους γιατί τον τελευταίο καιρό σας χαρακτηρίζει έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων σας. Όσοι έχετε σχέση, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και να ξέρετε ότι αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο σωστά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή μπορεί να συμβεί και ένα αναπάντεχο συναπάντημα, μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι έρχονται τα πάνω-κάτω μέσα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά ή τα δύσκολα και να μην τα αναγορεύεται σε ρυθμιστές της ζωής σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια θέματα εξαρχής για να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε, αλλά η κούραση και η ανησυχία θα αρχίσουν να μετριάζονται σημαντικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ