La vie en rose: 41 εκπληκτικές ιδέες για να βάλετε το ροζ στο σπίτι σας με στυλ (φώτο)

Συνδυάζεται τέλεια με πολλά χρώματα και θα δώσει ανοιξιάτικη πνοή στο χώρο σας

"La vie en rose" λένε οι Γάλλοι που θα πει η ζωή είναι ωραία (κατά λέξη ροζ). Η καθημερινότητα μας γίνεται ακόμα ωραιότερη όταν ζούμε σε έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο με στυλ. Το ροζ το 2018- 2019 έχει την "τιμητική" του. 

Το γλύκό παστέλ χρώμα θεωρείται "must" στη μόδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τις τάσεις της διακόσμησης. Είναι το χρώμα που ταιριάζει τέλεια στην άνοιξη. Επίσης, ένα από τα "δυνατά" του σημεία είναι ότι συνδυάζεται τέλεια με πολλά χρώματα.

Δίνει άλλη "προσωπικότητα" στο μαύρο και στο γκρι, ταιριάζει τέλεια με τις αποχρώσεις του μοβ και του πράσινου, αλλά και το κίτρινο δίπλα του αποκτά άλλη διάσταση. Επίσης είναι τέλειο με το μπλε.

Έαν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας δίνοντας του ένα πιο "ροζ τόνο", σας έχουμε 41 εκπληκτικές ιδέες  για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε "ναό" του στυλ.

Ανάλογα με το πόσο "ροζ" είναι η διάθεση σας , μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο να δώσετε την "πρωτοκαθεδρία" στο γλυκό χρώμα στο σπίτι σας ή στο να παίξετε με συνδυασμούς , προσθέτοντας "ροζ πινελιές" είτε στο τραπέζι σας με ένα σερβίτσιο, είτε σε μία γωνία με ένα βάζο με ροζ λουλούδια, είτε στο σαλόνι και στην κρεββατοκάμαρα με μία ροζ κουρτίνα ή ροζ σεντόνια στο κρεββάτι.

Μπορείτε ακόμα να διακοσμήσετε με ροζ φωτιστικά ή μπιμπελό τους χώρους σας. Το γαλλικό Elle, δίνει συναρπαστικές προτάσεις . Μπορείτε να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στην αισθητική και στο γούστο σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDE SHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ