Σελίν Ντιόν: Η λαμπερή σταρ αποκαλύπτει: "Αυτά είναι τα μυστικά της ομορφιάς μου" (φώτο)

Η Σελίν Ντιόν λέει ότι στα 51 της αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ

Στα 51 της παραμένει μία από τις πιο όμορφες και λαμπερές γυναίκες του κόσμου. Η πέντε φορές βραβευμένη με Grammy Σελίν Ντιον μας... ξεναγεί στο νεσεσέρ της και μας εμπιστεύεται την προετοιμασία ομορφιάς που κάνει πριν από κάθε δημόσια εμφάνιση.

Ακόμα μιλά για την καθημερινή κούρα που ακολουθεί πριν από κάθε συναυλία. Η Σελίν Ντιόν λέει ότι στα 51 της αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ.  Μιλώντας στο Hello, η διάσημη τραγουδίστρια λέει για το νέο ρόλο της στη L'Oreal: "Ποτέ δεν πίστευα ότι η  L'Oreal θα μου ζητούσε να γίνω πρέσβειρα της".

Όσο για το αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνάει λέει: "Μικρή ήμουν κοκκαλιάρα και είχα πρόβλημα με τα δόντια. Ποτέ δεν είχα άγχος με την ηλικία. Ιδιαίτερα τώρα στα 51 μου". Η Σελίν Ντιόν θα είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τη βαφή Excellence της  L'Oreal, που υπόσχεται πιο απαλά βαμμένα μαλλιά. Με αφορμή αυτό λέει για τα καλλυντικά:  

"Λειτουργεί πραγματικά. Και δεν είναι μόνο τα μαλλιά . Το μακιγιάζ, οι κρέμες που βάζουμε, όλα αυτά που κάνουμε για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, μας χαρίζουν εκτός από ομορφιά, αυτοπεποίθηση. Μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Μας κάνουν να λάμπουμε. Όταν αισθάνεσαι έτσι είσαι όμορφη και σέξι".

Η διάσημη Σελίν πέρασε πολύ χρόνο πάνω στις καρέκλες του μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια. "Έχω μάθει πολλά κόλπα και τώρα κάνω μόνη μου το make-up πριν από μια παράσταση", λέει. "Γνωρίζω το πρόσωπό μου τόσο καλά και πραγματικά το απολαμβάνω." Η συμβουλή της είναι πολύ χρήσιμη: "Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε ότι τα πινέλα και τα σφουγγάρια σας είναι καθαρά - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και νερό".

Όλα αυτά τα χρόνια η διάσημη τραγουδίστρια τελειοποίησε τον "καμβά" της. Το θεμέλιο είναι ένα καλό concealer, το περίγραμμα και η πούδρα. Ευτυχώς δεν ιδρώνω πολύ στη σκηνή. Η Τίνα Τέρνερ φαινόταν βρεγμένη στις συναυλίες και η Γουίτνεϊ είχε πάντα μαζί της ένα μαντήλι. Εγώ ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με το μακιγιάζ μου.

Ο πειραματισμός με τη μόδα έχει γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή συνήθεια  για την διάσημη τραγουδίστρια. "Μου αρέσει να παίζω με τη μόδα και να παίρνω ρίσκα. Και αισθάνομαι τόσο καλά τώρα που δεν θέλω καν να σκεφτώ  τα 20 ή τα 30 μου, όταν ακόμα ανακάλυπτα τον εαυτό μου. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο όμορφη ή δυνατή - Μου δίνει εσωτερική εμπιστοσύνη αυτό ».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ