Ανοιξιάτικο ταξιδάκι; - Αυτοί είναι οι 19 μαγικοί προορισμοί - Μαντέψτε ποιος είναι στο νούμερο 1 (φώτο)

Όμορφες πόλεις της Ευρώπης αλλά και πιο μακρινά ταξίδια ως το Μαρόκο και την Αργεντινή γίνονται εμπειρία  ζωής - Στο νούμερο 1 της λίστας ...

Είναι επίσημο! Η άνοιξη είναι εδώ και μας καλεί να ετοιμάσουμε βαλίτσες. Ο καλός καιρός, η χαλαρή διάθεση, ο ήλιος που ακόμα δεν είναι πολύ καυτός είναι σύμμαχοι μας σε ένα ανοιξιάτικο ταξιδάκι είτε πρόκειται να πάμε σε ένα φεστιβάλ λουλουδιών παγκομίου φήμης,  είτε σε ένα από τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου.

Προορισμοί εξωτικοί, συναρπαστικοί, υπέροχα τοπία, ενδιαφέροντα έθιμα. Η επιλογή είναι δύσκολη για τους ταξιδιώτες. Όμορφες πόλεις της Ευρώπης αλλά και πιο μακρινά ταξίδια ως το Μαρόκο και την Αργεντινή γίνονται εμπειρία ζωής για τον επισκέπτη.

Το αμερικάνικο Cnn απεφάνθη. Αυτοί είναι οι 19 τοπ προορισμοί για ανοιξιάτικη απόδραση.

Στο νούμερο ένα της λίστας έχει τα μαγικά νησιά του Αιγαίου και εξηγεί γιατί: Φιλόξενοι άνθρωποι,ήλιος , απέραντο γαλάζιο , υπέροχη κουζίνα, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον σκηνικό για κάθε ταξιδιώτη. Η άνοιξη είναι ιδανική εποχή για να επισκεφτείτε ένα νησί του Αιγαίου, γιατί δεν θα υπάρχει η πολυκοσμία και η φασαρία του καλοκαιριού και δεν έχουν αρχίσει τα καλοκαιρινά μελτέμια που... αγριεύουν λίγο τη θάλασσα. Μια κρουαζιέρα λοιπόν με τα πλοία της βραβευμένης  Celestyal Cruises στα νησιά του Αιγαίου με σταθμούς όπως η Μήλος, η Μύκονος και η Σαντορίνη, είναι θαυμάσια ιδέα.

Μπορεί ο καιρός να μην επιτρέπει ακόμα το μπικίνι αλλά η τιρκουάζ θάλασσα , το ηλιόλουστο κλίμα της Ελλάδας και η ανθισμένη πικροδάφνη θα σας αποζημιώσουν.

Δείτε τη λίστα

1. Νησιά του Αιγαίου

2 Μπαρτσελόνα Ισπανία

3. Κανκούν Μεξικό

4 Γκραν Κάνυον Αριζόνα

5 Κήποι του Κεουκενχόφ- Ολλανδία

6 Λίμνη Τάχο- Καλιφόρνια

7 Λας Βέγκας

8 Ledbury- Ηνωμένο Βασίλειο

9 Μάλτα

10 Μαρακές - Μαρόκο

11 Μεντόσα- Αργεντινή

12. Μόναχο Γερμανία

13 Naoshima- Ιαπωνία

14 Ορλάντο - Φλόριντα

15 Πουλάου Πινάνγκ- Μαλαισία

16 Πουέρτο Ρίκο

17 Κουίνσταουν - Νέα Ζηλανδία

18 Ζωολογικός κήπος, Σεντ Λούις, Μισούρι

19 Ουάσινγκτον

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ