Μικρός χώρος; Μην απογοητεύεσαι! Σου έχουμε τα καλύτερα μυστικά διακόσμησης

Είναι πολλοί οι άνθρωποι που μένουν σε μικρά διαμερίσματα.

Παρόλα αυτά κάποιοι από αυτούς έχουν βρει κάποια κόλπα έτσι ώστε να κάνουν τους μικρούς τους χώρους πιο ευχάριστους και πιο όμορφους.

Δείτε 5 διακοσμητικά μυστικά που εφαρμόζουν στους χώρους τους όσοι έχουν μικρά σπίτια, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Εκμεταλλεύονται τους χώρους τους καθέτως Όσο πιο μικρός είναι ένας χώρος τόσο πιο πολύ πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις επιφάνειες καθέτως. Βάλτε ράφια, κρεμάστε καθρέφτες και έργα τέχνης όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Στο συγκεκριμένο σαλόνι τοποθετήθηκε ένας καθρέφτης πάνω από την τηλεόραση για να πηγαίνει το μάτι προς τα πάνω.

Εκμεταλλευτείτε καθέτως τους χώρους σας.

Ξέρουν πότε πρέπει να λένε “αντίο” Πρέπει να ξεφορτωθείτε πολλά πράγματα από το μικρό σας σπίτι για να δείχνει πιο καθαρό, πιο οργανωμένο και πιο μεγάλο. Μόλις το κάνετε αυτό θα δείτε ότι θα απολαμβάνετε το σπίτι σας πολύ περισσότερο. Αν, για παράδειγμα, δεν έχετε χώρο για δύο πολυθρόνες στο σαλόνι σας, βάλτε μια.

Ξεφορτωθείτε ό,τι είναι περιττό.

Δεν φοβούνται να βάζουν έπιπλα στους τοίχους Αν μπορείτε να γλιτώσετε χώρο βάζοντας κάποια έπιπλα στον τοίχο τότε καλό είναι να το κάνετε.

Βάλτε έπιπλα στους τοίχους.

Έχουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους Μάθετε να παίρνετε έπιπλα που έχουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Ένα τραπεζάκι με μερικά συρτάρια, ένα κρεβάτι με έξτρα χώρο κάτω από αυτό και πρόσθετα ράφια σε διάφορα σημεία του σπιτιού θα σας γλιτώσουν από μεγάλη ακαταστασία.

Προτιμάτε έπιπλα με επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.

Αγοράζουν μεγαλύτερα έπιπλα Όταν βάζετε ένα μικρό έπιπλο σε ένα μικρό δωμάτιο ο χώρος σας θα θυμίζει περισσότερο κουκλόσπιτο. Βάλτε μεγάλα έπιπλα σε μικρούς χώρους για να ξεγελάτε το μάτι και να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται πιο μεγάλος.

Προτιμάτε τα μεγάλα έπιπλα.

Φωτογραφίες από: Megan Hopp

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ