Paper bag παντελόνι ή σορτς; Οι 10 πιο μοδάτοι τρόποι για να το φορέσεις & να απογειώσεις το look σου

Μια όμορφη πρόταση για μοντέρνα και στυλάτα ντυσίματα από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι τα paper bag παντελόνια.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχέδιο που διαθέτει ένα κομψό σούρωμα στη μέση σε συνδυασμό με κάποια ζώνη.

Το όμορφο αυτό παντελόνι αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 και βλέποντας συνδυασμούς σαν αυτούς που προτείνουμε παρακάτω, είναι δύσκολο να αντισταθείς σε μια δοκιμή.

Στα καταστήματα θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια φτιαγμένα από κάθε λογής ύφασμα. Υπάρχουν τα τύπου cigarette που απλά σουρώνουν στη μέση και δένουν με ζώνη, αλλά και οι άνετες και φαρδιές παντελόνες που δίνουν ένα πιο αέρινο ύφος.

Πέρα όμως από τη γραμμή του παντελονιού, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και στα χρώματα ή τα prints. Τα πιο δημοφιλή είναι τα paper bag παντελόνια σε γήινες αποχρώσεις και τα καρό. Αυτό όμως δεν αποκλείει και τους έντονους χρωματισμούς ή τα άλλα μοτίβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της διακοσμητικής του ιδιαιτερότητας με την σούρα στην κοιλιά και την ζώνη στη μέση, το paper bag παντελόνι τείνει να τονίζει την καμπύλη του κορμού μετατρέποντας ακόμη και ένα σώμα σωλήνα σε κλεψύδρα. Ωστόσο, τα παντελόνια αυτά δεν ενδείκνυνται για γυναίκες με κοιλίτσα, διότι η ύπαρξη αυτής της λεπτομέρειας στη μέση ενδέχεται να την τονίσει περισσότερο.

Ακολοθούν μερικές casual, αλλά και βραδινές ιδέες για ντυσίματα με paper bag waist pants, όπως μας τις προτείνει το Beautetinkyriaki.gr.

Street style και casual ντυσίματα με paper bag παντελόνι

Street style και casual ντυσίματα με paper bag παντελόνι (2)

Street style και casual ντυσίματα με paper bag παντελόνι (5)

Street style και casual ντυσίματα με paper bag παντελόνι (3)

Street style και casual ντυσίματα με paper bag παντελόνι (6)

Street style και casual ντυσίματα με paper bag παντελόνι (4)

Street style και casual ντυσίματα με paper bag παντελόνι (1)

Οι καθημερινές εμφανίσεις με paper bag παντελόνι μπορούν να είναι είτε κομψές και ιδανικές για το γραφείο ή πιο χαλαρές, sport και casual. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Για το street style look σας μπορείτε να συνδυάσετε το παντελόνι αυτό με ένα απλό t-shirt και τα αγαπημένα σας sneakers. Εναλλακτικά αντί για το κλασσικό μακό μπλουζάκι, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό πουκάμισο. Αυτόματα το ντύσιμό σας γίνεται πιο casual chic.

Ωστόσο τα paper bag waist παντελόνια ταιριάζουν εξίσου και με γόβες, πέδιλα ή σανδάλια. Σε αυτή την περίπτωση η ιδανική επιλογή για από πάνω είναι το πουκάμισο, οι αέρινες μπλούζες, αλλά και τα μακό.

Trendy βραδινές εμφανίσεις με παντελόνι paper bag style

Trendy βραδινές εμφανίσεις με παντελόνι paper bag style (2)

Trendy βραδινές εμφανίσεις με παντελόνι paper bag style (3)

Trendy βραδινές εμφανίσεις με παντελόνι paper bag style (1)

Trendy βραδινές εμφανίσεις με παντελόνι paper bag style (4)

Trendy βραδινές εμφανίσεις με παντελόνι paper bag style (6)

Trendy βραδινές εμφανίσεις με παντελόνι paper bag style (5)

Η ιδιαιτερότητα του paper bag παντελονιού με το σούρωμα στη μέση και το δέσιμο με ζώνη, το κάνει πολύ εντυπωσιακό. Γι’ αυτό το λόγο, δεν χρειάζεται να το συνδυάζετε με ένα περίτεχνο μπλουζάκι. Η επιλογή ενός τοπ από μέσα ή ενός crop top είναι ιδανική.

Φορώντας το παντελόνι αυτό με ένα μπλουζάκι τύπου lingerie και τις αγαπημένες σας γόβες ή πέδιλα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό βραδινό ντύσιμο.

Εξίσου εντυπωσιακή πρόταση είναι και ο συνδυασμός paper bag pants με ένα κορμάκι. Αναδεικνύει όχι μόνο το σχέδιο του παντελονιού, αλλά και το κορμί σας. Ολοκληρώστε το ντύσιμο με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαγέψτε τα πλήθη!

Σε περίπτωση που ο καιρός είναι λίγο δροσερός, μπορείτε να προσθέσετε πάνω από το βραδινό σας σύνολο και ένα σακάκι.

Κομψά και δροσερά σύνολα με paper bag σορτς

Κομψά και δροσερά σύνολα με paper bag σορτς (1)

Κομψά και δροσερά σύνολα με paper bag σορτς (2)

Κομψά και δροσερά σύνολα με paper bag σορτς (3)

Κομψά και δροσερά σύνολα με paper bag σορτς (4)

Κομψά και δροσερά σύνολα με paper bag σορτς (5)

Κομψά και δροσερά σύνολα με paper bag σορτς (6)

Πέρα όμως από τα παντελόνια τύπου paperbag, υπάρχουν και όμορφα σορτς που διαθέτουν την συγκεκριμένη σουρωτή στη μέση λεπτομέρεια. Είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Φορώντας ένα paper bag shorts μπορείτε να δημιουργήσετε εξίσου εντυπωσιακά casual και χαλαρά ντυσίματα, όσο και πιο κομψά και επίσημα. Το αποτέλεσμα έχει να κάνει με τον συνδυασμό που θα κάνετε. Οι παραπάνω φωτογραφίες θα μας δίνουν μερικές όμορφες ιδέες για ντύσιμο με το συγκεκριμένο σχέδιο σορτς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ