Κύπρος – serial killer: Αναζητούν το πτώμα μιας ακόμα Φιλιππινέζας που είχε εξαφανιστεί

Ο τρόπος δράσης του 35χρονου υπόπτου και το κίνητρό του αποτελούν αντικείμενο των ερευνών της Αστυνομίας.

 

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας, ο 35χρονος ύποπτος για τους φόνους των δύο γυναικών τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό, ο οποίος συνελήφθη εκ νέου χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για νέα υπόθεση απαγωγής και φόνου.

Ύστερα από την ανακάλυψη των δύο σορών και τις άκαρπες -μέχρι στιγμής- έρευνες για να βρεθεί το πτώμα της 6χρονης Σιέρα, οι αστυνομικοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ένα ακόμα θύμα: την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα, επίσης υπηκοότητας Φιλιππίνων, που αγνοείται από τον Δεκέμβριο του 2017.

Δείτε επίσης: Η πρώτη φώτο: Ανατριχιάζει το χαμόγελο του serial killer της Κύπρου - Καθ' ομολογία του σκότωνε γυναίκες & εμφανιζόταν ως φωτογράφος

 

Σύμφωνα με το SigmaLive οι αρχές μαζεύοντας στοιχεία από τα προσωπικά αντικείμενα του του 35χρονου ‘’Ορέστη’’ έπεσαν πάνω σε μια φωτογραφία της  αγνοούμενης Μαρικάρ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», η ανεύρεση της φωτογραφίας της Μαρικάρ θεωρείται ως τεκμήριο συμμετοχής του στον πιθανολογούμενο φόνο της, παρότι δεν έχει βρεθεί η σορός της.

Η αστυνομία, κατά το ίδιο δημοσίευμα, ζήτησε την έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για τον τρίτο φόνο.

Δείτε επίσης: Κύπρος: O ''Ορέστης'' πήγαινε τους μαθητές του στο φρεάτιο που πετούσε τα πτώματα – Τον αναγνώρισε μοντέλο

 

Το δικαστήριο ενέκρινε το ένταλμα και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, θα αποφασιστεί αν θα εγκριθεί και νέο διάταγμα προφυλάκισης, που να αφορά την δολοφονία της Μαρικάρ.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την 29χρονη Φιλιππινέζα. Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, ο 35χρονος είχε επίσης χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο της 29χρονης, στέλνοντας σε φίλη της ένα παραπλανητικό μήνυμα, που ανέφερε ότι θα επισκεπτόταν τα κατεχόμενα.

Το μήνυμα ήταν γραμμένο στα Φιλιππινέζικα, όμως αποδείχθηκε πως είχε χρησιμοποιηθεί διαδικτυακή υπηρεσία μετάφρασης (Google Translate).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ