Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Εκατοντάδες τα σχόλια των followers μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου - «Όχι κι εσείς»!

Τι σχόλια δέχτηκαν; 

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης  ανακοίνωσαν μέσω του Instagram πως μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό στον κόσμο και μάλιστα η είδηση έπεσε σαν βόμβα αφού κανείς δεν το περίμενε. 

Μετά την απόκτηση δύο παιδιών η Σίσσυ και ο Θοδωρής δεν είναι πλέον μαζί. 

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: "Χωρίζουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι - Πήραμε την απόφαση ύστερα από μεγάλη προσπάθεια & ώριμη σκέψη"

Η παρουσιάστρια έγραψε συγκεκριμένα στο μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram: 

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.»

Όπως είναι λογικό οι fans του ζευγαριού αντέδρασαν στην ανακοίνωση του διαζυγίου και άφησαν κάτω από την φωτό τα δικά τους σχόλια.. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ