Παγκόσμια Μέρα Οργασμού η χθεσινή: Enjoy!

Γιορτάστηκε με επισημότητα χθες η Παγκόσμια Μέρα Οργασμού, η οποία δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη...

Γιορτάστηκε με επισημότητα χθες η Παγκόσμια Μέρα Οργασμού, η οποία δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη...

Η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού πρωτογιορτάστηκε το 1998, με πρωτοβουλία του Αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ, Άλεξ Χίρκα. Ο αμφίφυλος Χίρκα πιστεύει ότι ήταν αναγκαία η καθιέρωση μιας τέτοιας μέρας, όπου θα αποθεώνονται ο οργασμός, που αποτελεί το ανώτατο στάδιο της σεξουαλικότητας, αλλά και οι χαρές του σώματος.

Ο αντρικός αλλά και ο γυναικείος οργασμός λένε όλοι πως είναι το παν. Νιώθεις την κορύφωση της σεξουαλικής πράξης. Νιώθεις την έξαψη και την ανατριχίλα που έχει όλο το κορμί σου. Ποιο είναι το μυστικό όμως για να φτάσεις στον οργασμό; Πολλά και τίποτα…

Ο οργασμός είναι ένα μείζον θέμα και απασχολεί εξίσου και τα δύο φύλα. Έχουν γίνει άπειρες έρευνες πάνω στη σεξουαλικότητα και στους οργασμούς των δύο φύλων. Το ερώτημα παραμένει αν υπάρχει ο γυναικείος οργασμός και αν οι άντρες είναι σε θέση να το καταλάβουν ή όχι… Το σημείο G τελικά ζει και βασιλεύει. Είναι μία μικρή περιοχή στο επάνω τοίχωμα του κόλπου, η οποία αν ερεθιστεί, μπορεί να προκαλέσει οργασμούς μεγάλων εντάσεων , ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται το γυναικείο πλήθος. Παρόλα αυτά για δεκαετίες ολόκληρες η ανεύρεσή του ήταν πολύ δύσκολη.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να έχουν οργασμό και για αυτό κάποιες προσποιούνται. Έλατε, κορίτσια… Μεταξύ μας, ειλικρίνεια. Το 'χουν κάνει πολλές και για πολλούς λόγους… Μην αναφερθώ γιατί και πώς. Το σίγουρο είναι ότι ο γυναικείος και ο αντρικός οργασμός είναι θείο δώρο. Για αυτό εύχομαι πολλαπλούς και καθημερινούς οργασμούς σε όλους!

Πηγή: salonicanews.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ