Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: "Χωρίζουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι - Πήραμε την απόφαση ύστερα από μεγάλη προσπάθεια & ώριμη σκέψη"

H είδηση προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές  του ζευγαριού

Τον χωρισμό τους ύστερα από 13 χρόνια σχέσης έκαναν γνωστό η Σίσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Η Σίσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε το χωρισμό του ζευγαριού με ανάρτηση της στο Instagram

"Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ , αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. 

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζεύγαρι μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφησβίτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά για τα οποία ασφαλώς και μένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένεια μας κάτω από μία νέα πρωτόγνωρη για εμάς δομή. 

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητα σας απέναντι στην οικογένεια μας σε αυτή τη νέα της αρχή.

Θοδωρής & Σίσσυ ", έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου

 

 

H είδηση προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές  του ζευγαριού που δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη αυτό

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ