Τι συμβαίνει στο παλάτι; "Ο Χάρι προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποφύγει τον Ουίλιαμ " - λέει ο ειδικός (φώτο-βίντεο)

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος λέει ότι η στάση του Χάρι έδειχνε ότι είναι σε ρήξη με τον αδερφό του - "Ήταν σαν να βλέπεις δύο ξένους"

Νέα σενάρια για τις σχέσεις μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του αδερφού του Ουίλιαμ πυροδοτεί η δήλωση ενός ειδικού στη "γλώσσα του σώματος".

Εχθές  η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β', η γηραιότερη μονάρχης και με τη μεγαλύτερη θητεία παγκοσμίως, γιόρτασε  τα 93α γενέθλιά της παρακολουθώντας τη θεία λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στον Πύργο του Ουίνσδορ.

Η Ελισάβετ συνοδευόταν από μέλη της οικογένειάς της, ανάμεσά τους οι εγγονοί της πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και η σύζυγός του Ουίλιαμ, η Κέιτ, στην Ακολουθία της Κυριακής του Πάσχα που τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Απούσα ήταν η σύζυγος του Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, που είναι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει ανά πάσα στιγμή να γεννήσει τον πρώτο τους παιδί.

Ο Πρίγκιπας Χάρι "προσπαθούσε απελπισμένα να αποφύγει"  τον αδελφό του Γουίλιαμ στην διάρκεια της λειτουργίας για το Πάσχα  που παρακολούθησε η βασιλική οικογένεια την Κυριακή, ισχυρίζεται έναν εμπειρογνώμονας στη γλώσσα του σώματος

Ο δούκας του Σάσεξ  περπατούσε μακριά από τον αδελφό του στην λειτουργία  στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίσδορ τροφοδοτώντας τις εικασίες που θέλουν τις σχέσεις των δύο αδερφών τεταμένες

Ο εμπειρογνώμονας της γλώσσας του σώματος, Judi James, δήλωσε στη MailOnline: «Να τους παρακολουθείς μαζί στη λειτουργία  του Πάσχα ήταν σχεδόν σαν να παρακολουθείς  δύο ξένους".

 

 

Η Μέγκαν έλειπε από τη λειτουργία καθώς ετοιμάζεται να γεννήσει, ο Χάρι ήταν εκεί αλλά δεν έδειχνε καμία διάθεση να πλησιάσει τον αδερφό του Ουίλιαμ ή την νύφη του Κέιτ. Φαινόταν να θέλει οπωσδήποτε να τους αποφύγει, λέει ο James.

Το γεγονός ότι ο Χάρι απέφυγε να μιλήσει στον αδερφό του δίνει νέα τροφή στις φήμες ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ τους. Περπατώντας μακριά από τον Ουίλιαμ, ήταν ο πρώτος που χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους αλλά όταν ο Ουίλιαμ πλησίασε για να χαιρετήσει, ο Χάρι γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Τα δύο αδέρφια σε παλαιότερη εμφάνιση τους

Στη διάρκεια της λειτουργίας στεκόταν μακριά από τον Ουίλιαμ, και κοιτούσε αδιάφορα τριγύρω ή είχε σκυμμένο κεφάλι  Η έκφραση του προσώπου του, έδειχνε σαν να θέλει να κρυφτεί.

Βεβαίως αυτή την εποχή ο Χάρι έχει το μυαλό του στο μωρό που πρόκειται να γεννηθεί αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι απέφευγε τον αδερφό του, σε μια εποχή που θα περίμενε κανείς ακριβώς το αντίθετο, καταλήγει ο ειδικός.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ