Κύπρος: Ο ‘’Ορέστης’’ σοκάρει με την ομολογία του - «Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία»

Φρίκη προκαλούν τα λόγια του... 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το ειδεχθές έγκλημα στην Κύπρο. Φρίκη προκαλούν τα όσα ανέφερε ο 35χρονος «Ορέστης», ο οποίος παραδέχθηκε τη διάπραξη δύο φόνων γυναικών από τις Φιλιππίνες, τις οποίες έριξε μέσα σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 35χρονος ανέφερε στους ανακριτές μιλώντας για τη Marry Rose πως «όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία».

Όπως αναφέρεται, επειδή ένιωσε ωραία, όπως είπε, αποφάσισε να το ξανακάνει και επιδίωξε γνωριμία με την Arian Palanas Lozano. Είπε στους ανακριτές ότι του «άρεσαν οι Φιλιππινέζες».

Για το 6χρονο παιδί, φαίνεται να ισχυρίζεται πως δεν το σκότωσε, αλλά ότι έχασε τη ζωή του από ατύχημα. Ωστόσο, περιέγραψε στους αστυνομικούς πως το τύλιξε με σεντόνι, έδεσε γύρω από το πτώμα του πέτρες και το έριξε στη λίμνη, κοντά στο μεταλλείο.

Σε δηλώσεις μετά την ανάσυρση του πτώματος από το φρεάτιο, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας μίλησε για το πρωτοφανές έγκλημα που συγκλονίζει τη Μεγαλόνησο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα, ενώ ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα εντός του φρεατίου.

Ανέβαζε φωτογραφίες από τα μέρη που πετούσε τα πτώματα

Ο 35χρονος «Ορέστης» διατηρούσε λογαριασμούς τόσο στο facebook όσο και σε άλλες πλατφόρμες στις οποίες αναρτούσε φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει. Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες απεικονίζονται η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρούλας Sierra καθώς και το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματα.

Έτσι «ψάρευε» τα θύματά του ο «Ορέστης»

Ο 35χρονος ύποπτος, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» 
σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκάλυψε ο Alpha Κύπρου, o «Ορέστης» είχε συνομιλία με αδερφική φίλη 30χρονης που εξαφανίστηκε από το 2017.

Στη συνομιλία φαίνεται ότι ο «Ορέστης» ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στη γυναίκα για να συναντηθούν, ώστε να της αποκαλύψει στοιχεία για την εξαφάνιση της φίλης της. Η γυναίκα αρνήθηκε να τον συναντήσει και του είπε να της στείλει μέσω μηνύματος ό,τι είχε να της πει.

Ο «Ορέστης» έστειλε μάλιστα μηνύματα και στη μητέρα της αγνοούμενης, γράφοντάς της ότι έχει στην κατοχή του στοιχεία για την εξαφάνισή της, ενώ «όταν βρεθούν θα της τα δώσει να τα πάει στην Αστυνομία» όπου «πρέπει να πει ότι τα βρήκε μόνη της».

Σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου δεν αποκλείεται να πρόκειται για συνομιλία με υποψήφιο θύμα του 35χρονου. Όπως φαίνεται, ο «Ορέστης» είναι ο λογαριασμός του 35χρονου με τον οποίο ενδεχομένως να «ψάρευε» τα θύματά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ