Ζώδια: H Αφροδίτη φέρνει δυναμισμό στον έρωτα – Ποιοι πρέπει να προσέξουν τους τσακωμούς;

Ημερήσιες προβλέψεις...

 Καλή Μεγάλη και ευλογημένη Εβδομάδα! Η Αφροδίτη κάνει τον έρωτα δυναμικό, ευθύ και παθιασμένο από το Ζώδιο του Κριού, πλέον! Ωστόσο η θέση αυτή για την Αφροδίτη, ενισχύει τους τσακωμούς, την επιπολαιότητα, τον εγωισμό και τις σπατάλες!  

ΚΡΙΟΣ: Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα. Η υπερβολή στην ερωτική σας έκφραση δημιουργεί ένα κλίμα εμπόλεμης κατάστασης. Σας τρομοκρατεί η ιδέα της απόρριψης και κάνετε ότι μπορείτε για να μην προκύψει κάτι τέτοιο. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει σημαντική καλυτέρευση, σωστότερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και σημαντική μείωση των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας που σας αποπροσανατόλιζαν. Βέβαια, μη βιαστείτε να ανοιχτείτε σε οικονομικές επενδύσεις που δεν έχετε μελετήσει, επειδή είστε ανυπόμονοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε, θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας που έχετε ανάγκη και θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον  εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να προβληματιστείτε και να ταρακουνηθείτε, αλλά τα αποτελέσματα για μια σωστή αναθεώρηση ζωής και προτεραιοτήτων θα είναι πολύτιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας. Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με το σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η μέρα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας. Ο συνδυασμός των βιωμάτων που έχετε μέχρι τώρα με τα σενάρια που έχετε υπόψη, θα φέρει κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δε θα τρέφετε ψευδαισθήσεις. Η μέρα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα π[ου υπάρχουν στις σχέσεις σας. Η μέριμνα και οι επιμέρους δραστηριότητες θα αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την πρόοδο και την εξέλιξη, εφόσον το ζητούμενό σας θα είναι η ανάπτυξη της ποιότητας των επαφών. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής που θα τονώσει την υγεία σας. Νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, είτε από συνήθεια και μαχόμενοι ασταμάτητα για την επαγγελματική αναγνώριση και την οικονομική επιτυχία, παραλείπετε να φροντίζετε τον οργανισμό σας. Επίσης, για να μην υπάρξουν διαμάχες, αντιπαραθέσεις και αναστάτωση στη σχέση σας, φροντίστε να μην έχετε κάποια άλλη παράλληλη σχέση, γιατί η μόνιμη σχέση σας θα κινδυνέψει σοβαρά να κλείσει τον κύκλο της και να φτάσετε στο χωρισμό. Εάν δεν είναι αυτό το ζητούμενο σας, συγκρατηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε από καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις και να μην μπερδεύετε ή μία στην άλλη. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας, θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας. Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα σας όπλα, όπως τη φυσική σας γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δε θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε αρκετές κατακτήσεις. Οι οιωνοί της συναισθηματικής σας ζωής είναι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά καθώς θα πάρετε μια πρώτη δόση του έρωτα που θα σας ικανοποιήσει. Αφήστε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας ελεύθερο. Μην κρύβετε το πάθος σας πίσω από αναστολές. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα αρχίσει να αναπτύσσετε σε σχέση, δίνοντάς στη ζωή σας κάτι που έλειπε πολύ καιρό από αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τον ψυχικό σας παράγοντα να επιβαρυνθεί περισσότερο, αλλά υιοθετήστε τρόπους που θα σας δώσουν ευεξία. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αλλά θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο καθαρά την πραγματικότητα. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι επιλογές σας θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σημασία, εάν αναλογιστείτε ότι από αυτές θα εξαρτηθεί η διαμόρφωση του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Ίσως χρειαστεί να γίνεται πιο σκληροί απέναντι στους συναισθηματισμούς που σας πιάνουν αρκετές φορές και να κάνετε τομές εκεί που πρέπει, καθώς το ζητούμενο τώρα είναι να κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον οικονομικό σας τομέα κάντε τις κατάλληλες ενέργειες που θα σας ενδυναμώσουν για να αντιμετωπίσετε μελλοντικές απρόβλεπτες καταστάσεις. Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας. Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δε θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες. Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δε σας οδηγούν πουθενά. Έχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δε θα διστάζετε να δοκιμάσετε τα όρια που έχει ο σύντροφός σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξετε αλλά σίγουρα θα κάνετε τη σχέση σας περιπέτεια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λάθη και υπερβολές, ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξουν κρίσεις και εντάσεις, που κάποιους από εσάς θα σας οδηγήσουν στη σκέψη να κάνετε αντικατάσταση του παλιού με κάτι καινούριο και σε αυτό το σημείο θα δοκιμαστεί περισσότερο η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να σας κυριέψουν πάθη πολύ πιο ισχυρά από αυτά που είχατε μέχρι σήμερα, αλλά από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε παράτολμες πράξεις, αλλά μην ξεχνάτε να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας για να μη βρεθείτε σε λάθος μονοπάτια και απογοητευτείτε. Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς σύμφψνα με τον oroskopo.gr

ΙΧΘΥΣ: Θα παρασυρθείτε από πρωτόγνωρες συγκινήσεις και θα ερωτευθείτε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να εκφράζεστε πιο εντυπωσιακά. Για εσάς που αγαπάτε τις προκλήσεις θα εμφανιστούν πολλές και αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν ότι δεν μπορείτε να δώσετε εσείς σε αυτούς. Νικήστε την απαισιοδοξία που σας πιάνει αρκετά συχνά και μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ξεπηδάνε στο μυαλό σας να σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ