Μάξιμα: Η πιο κομψή βασίλισσα της Ευρώπης με τις πιο εντυπωσιακές της τουαλέτες - Πάρτε ιδέες (φώτο)

Η βασίλισσα της Ολλανδίας είναι "fashion icon"

Έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε την βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας. Ένας από αυτούς είναι το αργεντίνικο ταμπεραμέντο της που την κάνει τόσο "ζωντανή" και ενδιαφέρουσα. Ένας άλλος είναι ότι λατρεύει τη χώρα μας και έχει εξοχικό στο Πόρτο Χέλι και περνά τις διακοπές της κάθε καλοκαίρι εκεί και απέναντι στις Σπέτσες!

Ένας τρίτος είναι η αξεπέραστη κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ της. Ω ναι! Η γκαρνταρόμπα της Μάξιμα Σορρεγιέτα Σερρούτι , είναι μία από τις πιο πλούσιες της Ευρώπης. Η βασίλισσα της Ολλανδίας είναι μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες και καταφέρνει πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Επενδύει πάντα στην κλασσική κομψότητα χωρίς να προκαλεί  ενώ το look της δεν είναι ποτέ βαρετό. Είτε φοράει εντυπωσιακές τουαλέτες είτε σικάτα σύνολα η 48χρονη μητέρα τριών κοριτσιών είναι πάντα όμορφη και εκθαμβωτική.

Έχει αδυναμία στα εντυπωσιακά κοσμήματα  και στα φινετσάτα ρούχα μεγάλων οίκων. Τα συνδυάζει πάντα τέλεια μεταξύ τους.

Με έναν πολύ ωραίο και ενημερωμένο λογαριασμό στο Instagram, ανέβαζει συχνά εικόνες από τα outfit της.

Η πιο πρόσφατη από τις εφμανίσεις της που έκαναν αίσθηση είναι αυτή σε ένα επίσημο δείπνο στο Άμστερνταμ στο οποίο φόρεσε μία υπέροχη λευκή τουαλέτα Stella McCartney  σε αρχαιοελληνικό στυλ. Η βασίλισσα Μάξιμα την συνδύασε με χρυσά πέδιλα, εντυπωσιακά κοσμήματα και μία επιβλητική τιάρα.

Δείτε μερικές από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές  εμφανίσεις της γαλαζοαίματης που έγινε "Fashion Icon" 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ