Το eBay εξηγεί πώς να αποκτήσετε τον δικό σας... τυραννόσαυρο - Κοστίζει 3 εκατ. δολάρια!

Ενας πραγματικός και ίσως μοναδικός τυραννόσαυρος.

Το απολίθωμα ενός... νεαρού τυραννόσαυρου Rex, ηλικίας περίπου 68 εκατομμυρίων ετών, διατίθεται σε δημοπρασία στο eBay, έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 2,95 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φημολογείται πως ανήκει σε έναν νεαρό T-Rex, έναν από τους κορυφαίους θηρευτές που έχουν βαδίσει στη Γη. Σύμφωνα με τον πωλητή, ο τυραννόσαυρος ήταν τεσσάρων ετών όταν πέθανε. Ο σκελετός είχε μήκος περίπου τεσσεράμισι μέτρα και το κρανίο του, που διατίθεται προς πώληση, μετρήθηκε στα 53 εκατοστά.

«Είναι όντως μία ΣΠΑΝΙΑ ευκαιρία να δείτε έναν νεαρό T-Rex. Πολλοί παλαιοντολόγοι θεωρούν πως ίσως είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νεαρός T-REX στον κόσμο», γράφει η αγγελία.

Σύμφωνα με τη «Washington Post», το άνοιγμα της αγοράς σε ζάπλουτους συλλέκτες φέρνει σε δυσμενή θέση τα μουσεία, καθώς σπάνια είναι σε θέση να τους ανταγωνιστούν στις πλειοψηφίες, με αποτέλεσμα η Επιστήμη να χάνει σημαντικές ευκαρίες να τα μελετήσει.

Ασφαλώς, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο νεαρός Τυραννόσαυρος διατίθεται προς πώληση. Απλά για όσους ενδιαφέρονται, όπως σημειώνεται στην αγγελία, ο συγκεκριμένος πωλητής δεν δέχεται επιστροφές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ