7 χρόνια φαγούρας: Η Adele παίρνει διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου - Η ανακοίνωση (φώτο)

Το ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας

Η Adele και ο σύζυγος της Simon Konecki, χώρισαν ύστερα από 7 χρόνια γάμου. Οι εκπρόσωποι της ποπ τραγουδίστριας,  Benny Tarantini και Carl Fysh επιβεβαίωσαν εχθές το γεγονός με μια δήλωση στο Associated Press.

«Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν» , ανέφερε η δήλωση που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής.   «Οι δυο τους, έχουν δεσμευτεί να μεγαλώσουν με αγάπη τον γιο τους. Το μόνο που ζητούν είναι να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχολιασμός», συνεχίζει. 

Η 28χρονη τραγουδίστρια κρατούσε την προσωπική της ζωή πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην σχέση της με τον Κονέκι . Ανακοίνωσε ότι είναι παντρεμένη μαζί του, στην τελετή απονομής των  βραβείων Grammy το 2017 όταν κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς

"Είμαι ευγνώμων για το βραβείο Grammy,  Η Ακαδημία - σε αγαπώ. Ο μάνατζερ μου, ο γιος μου και ο σύζυγος μου - Είστε ο μόνος λόγος που το κάνω αυτό", είχε πει η Adele στην ομιλία της.

Επίσης αναφέρθηκε στον Konecki, στη διάρκεια μίας συναυλίας το 2017 όπου αποκάλεσε τον εαυτό της "παντρεμένη". Η Adele και ο Konecki είναι μαζί από το 2011 και η Adele γέννησε το γιο της Angelo, το 2012.

Ο Konecki είναι συνιδρυτής της «Life water», φιλανθρωπικής οργάνωσης που προάγει την πρόσβαση σε καθαρό νερό, αναφέρει το Hollywood Reporter

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ