Πρέβεζα: Ένα μεγάλο μπράβο - Οι γονείς του 13χρονου ποδηλάτη δωρίζουν τα όργανα του

Οι γονείς του 13χρονου αγοριού που όλες αυτές τις ώρες προσεύχονταν να γίνει ένα θαύμα,  δείχνοντας μεγαλείο ψυχής αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του

Μια πράξη που δείχνει μεγαλείο ψυχής έκαναν οι γονείς του 13χρονου μαθητή της 1ης Γυμνασίου, που χθες αργά το απόγευμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του, ενώ έκανε ποδήλατο, στην οδό Λασκαράτου στην Πρέβεζα.

Αποφάσισαν να δώσουν ζωή σε συναθρώπους μας , δωρίζοντας τα όργανα του. Δυστυχώς ο 13χρονος ποδηλάτης που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο δεν τα κατάφερε . Η κατάσταση του παιδιού ήταν πολύ κρίσιμη και πάρα τον τεράστιο αγώνα των γιατρών σε Πρέβεζα και Γιάννενα, δυστυχώς απο τα ξημερώματα θεωρούνταν εγκεφαλικά νεκρό και υποστηρίζονταν μηχανικά, στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Ο 15χρονος αρχικά  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας χωρίς σφυγμό και επανήλθε στη ζωή μετά από τεράστιο αγώνα του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ωστόσο το παιδί έφερε  βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και για το λόγο αυτό κρίθηκε επιτακτική η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα, αναφέρει στο My preveza.gr η Ανδριάνα Σολδάτου

Οι γονείς του 13χρονου αγοριού που όλες αυτές τις ώρες προσεύχονταν να γίνει ένα θαύμα,  δείχνοντας μεγαλείο ψυχής αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του παιδιού.

Η απώλεια του 13χρονου είναι μια τραγική είδηση που βύθισε την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας στο πένθος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ