Κατερίνα Ντούσκα: Τι αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή λίγο πριν πάει στην Eurovision;

Όλα όσα αποκάλυψε για την πεοσωπική της ζωή!

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Ντούσκα στο περιοδικό People.

Η νεαρή καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ μίλησε για όλους και για όλα.

Η δημοσιότητα της αρέσει, τη γοητεύει; Η ίδια απαντάει! 

«Αυτό που βιώνω τους τελευταίους δυο μήνες είναι στον υπερθετικό βαθμό. Από τότε, όμως, που υπέγραψα με τη δισκογραφική μου εταιρεία έχω κάνει αρκετές συνεντεύξεις στα media. Οπότε δεν είναι κάτι ξένο για μένα. Όχι ιδιαίτερα. Αντιλαμβάνομαι πως είναι μέρος της δουλειάς μου και βοηθάει στην προώθησή της. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που το κάνω.

Δεν με ενδιαφέρει ο κόσμος να με γνωρίζει για τη σχέση μου, ούτε να μπει στο σπίτι μου. Επιθυμώ να με γνωρίζει ως ερμηνεύτρια, τραγουδοποιό και για το έργο μου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο βάζω όρια. Η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι ιερή».

Ωστόσο, μίλησε και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Βερέμη, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής και έχει συνυπογράψει τη μουσική του «Better Love».

«Αυτό πουλάει και αυτό ψάχνουν. Δεν είμαι, όμως, σταρ ενός ριάλιτι σόου. Γνωρίζοντας πόσο εύκολα πουλιέται η προσωπική ζωή, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το κάνω και να δώσω τροφή στα media. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, ποτέ δεν επιβεβαίωσα κάτι. Είναι αστείο να δημοσιεύουν κάτι ως γεγονός. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ