Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η καλλονή αεροσυνοδός των γαλαζοαίματων μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το δύσκολο... επάγγελμά της

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η εντυπωσιακή Ελληνίδα από την Κρήτη η οποία εργάζεται ως προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σ. Αραβίας.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η καλλονή από την Κρήτη που είναι προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Το βράδυ της Τρίτης η Κυριακή Κατσογρεσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη δουλειά της πλάι στη βασιλική οικογένεια, αλλά και όλα αυτά που κάνουν όμορφη, αλλά και ...περίεργη τη δουλειά της. 

Όπως είπε ήταν η τύχη, το κρητικό της πείσμα και οι δυνατές σπουδές που την έκαναν να αναζητήσει ευκαιρίες εργασίας και αυτοπραγμάτωσης μακριά από την Ελλάδα. 

Ξεχώρισε μέσα από 700 υποψήφιες της αεροπορικής εταιρίας Εmirates και η όμορφη Ελληνίδα με καταγωγή από τη Σητεία ξεκίνησε μια καριέρα που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. 

Πλέον ανήκει στο ιπτάμενο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψει από το ένα σημείο του κόσμου στο άλλο.

Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τη βασιλική οικογένεια και ό,τι βλέπω κι ακούω τα κρατάω για τον εαυτό μου. Απαγορεύεται να γνωρίζουμε την αραβική γλώσσα γιατί δε θέλουν να καταλάβουμε τι λένε . Κάθε φορά μαθαίνουμε μια μέρα νωρίτερα ή τελευταία στιγμή το μέρος που θα ταξιδέψουμε με τη βασιλική οικογένεια. 

Πάντα έχω μαζί μου δυο βαλίτσες, με καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποιο προορισμό θα πάμε.

Είναι φορές που είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μας απαγορεύουν να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media και φυσικά το καταλαβαίνω αυτό» είπε η Κυριακή στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ