Το photo album του Γιώργου Πατούλη από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Στην Παρέλαση της Ομογένειας στην Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Δυναμικό «παρών» έδωσε για άλλη μια χρονιά ο Ελληνισμός στην καθιερωμένη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Χιλιάδες Έλληνες παρέλασαν γεμίζοντας με ελληνικές σημαίες τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Την Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, ο οποίος με αφορμή τη μεγάλη παρέλαση στη Νέα Υόρκη, εξέφρασε την συγκίνηση του επισημαίνοντας:

«Ενώσαμε τη φωνή μας και όλοι μαζί παρελάσαμε με εθνική περηφάνια από την καρδιά του ελληνισμού που χτυπάει αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη.

Μαζί με την Ομογένεια δημιουργούμε μια Νέα Ελλάδα. Έξω από τα σύνορα της χώρας η ελληνική καρδιά χτυπά πιο δυνατά.

Βρισκόμαστε εδώ γιατί νοιώθουμε ότι μαζί με τους ομογενείς ενώνουμε την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είναι πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά το μήνυμα της 25ης Μαρτίου».

Ο κ. Πατούλης, δεν παρέλειψε επίσης να ενημερώσει τα social media του για τα τεκταινόμενα, ανεβάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χιλιάδες Έλληνες παρέλασαν στην 5η Λεωφόρο γεμίζοντας με Ελληνικές σημαίες τους κεντρικούς δρόμους της Νέας Υόρκης! Ενώσαμε τη φωνή μας και όλοι μαζί παρελάσαμε με εθνική περηφάνια από την καρδιά του ελληνισμού που χτυπάει αυτές τις μέρες στο Σέντραλ Παρκ! Μαζί μας ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης @nycmayor και ο Γερουσιαστής @chuckschumer #greekparade #newyork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@gpatoulis) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει στη Νέα Υόρκη! Μεγάλη συγκίνηση κατά την έπαρση της Ελληνικής σημαίας στην Πλατεία Αθηνών στο κέντρο της Αστόρια! Νιώθω περηφάνια για το επίσημο κάλεσμα της ομογένειας να εκπροσωπήσω, για ακόμη μια φορά, την αυτοδιοίκηση της Ελλάδας μας. Συγχαρητήρια στον Πέτρο Γαλάτουλα για την άψογη διοργάνωση!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@gpatoulis) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ