Made in Greece τα unisex κοσμήματα της Μαρίνας Αγγελάκη: Εκλεπτυσμένα σχέδια σε χρυσό ή ασήμι σε μίνιμαλ συνδυασμούς

Κοσμήματα με μοναδική αισθητική και αξεπέραστο στυλ μας παρουσιάζει η Μαρίνα Αγγελάκη.

Καθαρές γραμμές και συμμετρία σε εκλεπτυσμένα σχέδια που αποτελούν θαυμάσια έργα τέχνης, χαρακτηρίζουν τα κοσμήματα της Μαρίνας Αγγελάκη. 

Χρυσό και ασήμι, δύο βασικά υλικά συνδυάζονται με έναν υπέροχο τρόπο και δίνουν ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Μοναδικά βραχιόλια και κολιέ με χαρακτηριστικό σχέδιο τα φτερά, αλλά και τo Gecko Lizard, το μικρό χαριτωμένο ερπετό, που θεωρείται καλοτυχία να βρίσκεται γύρω μας εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος έκανε αυτό που λάτρευε επάγγελμα. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή κοσμημάτων είναι αυτό που την εκφράζει απόλυτα και αυτό στο οποίο εναποθέτει με μεγάλο ζήλο την ενέργειά της.

Δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια για τα χέρια και το λαιμό με ρουμπίνια, ζαφείρια, σε ασήμι ή χρυσό, αποτελούν ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Τα κοσμήματα της Μαρίνας Αγγελάκη έχουν unisex χαρακτήρα και μπορούν να φορεθούν από γυναίκες και άντρες μαγνητίζοντας χωρίς ιδιαίτερο κόπο τα βλέμματα όλων.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια με το εντυπωσιακό βιογραφικό έχει επισκεφθεί και συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και εκθέσεων στο εξωτερικό, σε Ελβετία -Γενεύη, Ιταλία-Μιλάνο-Ρώμη, Αφρική, Γερμανία, Μονακό, Γαλλία, αφιερωμένες στα πολυτελή κοσμήματα και τα ρολόγια, καθώς και στην έκθεση χρυσός-ασήμι.

Εκτός από το πάθος της για το κόσμημα η Μαρίνα λατρεύει τη φωτογραφία και το Art and Design, έχοντας σχετικές σπουδές στη Ρώμη.

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ