18χρονος Ιταλός βίασε έφηβη Βρετανίδα μέσα σε κρουαζιερόπλοιο - Ο απίστευτος λόγος που τον άφησαν ελεύθερο

17χρονη Βρετανίδα βιάστηκε σε κρουαζιερόπλοιο ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της.
 

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 17χρονη Βρετανίδα μέσα σε κρουαζιερόπλοιο κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Μεσόγειο ενώ ταξίδευε με τους γονείς της με το κρουαζιερόπλοιο MSC Divina. 

Ένας 18χρονος Ιταλός την έσπρωξε στην καμπίνα του κατά τις πρωινές ώρες και τη βίασε. Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο δράστης απελευθερώθηκε από τις αρχές χωρίς να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για το περιστατικό έλαβε χώρα σε διεθνή ύδατα και δεν υπήρχε δικαιοδοσία για πρόσωπο που δεν κατοικούσε στην Ισπανία.

Όταν το πλοίο έφτασε στη Βαλένθια, το περιστατικό αναφέρθηκε στον πλοίαρχο που ειδοποίησε τις λιμενικές αρχές και κατόπιν την αστυνομία. Το κορίτσι μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις σύμφωνα με την telegraph.co.uk.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι αξιωματικοί πήγαν στο κρουαζιερόπλοιο και έψαξαν την καμπίνα, λαμβάνοντας ιατροδικαστικά δείγματα και εξετάζοντας επίσης τα ρούχα της κοπέλας.

Ο ύποπτος συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία όταν επέστρεψε στο πλοίο μετά την επίσκεψη στη Βαλένθια, αλλά απελευθερώθηκε από το δικαστήριο το οποίο επιβεβαίωσε ότι δεν είχε ισπανική διεύθυνση.

Φωτό: BECKY BOHRER / AP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ