Κ. Αγγελίδης: ‘’Δεν μπορώ να περπατήσω, να τραφώ, να μιλήσω’’ - Διεκδικεί 3 εκατ. αποζημίωση

Τι αναφέρει ο παρουσιαστής στην αγωγή του για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το ατύχημα 

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος παρουσιαστής να "καρφωθεί" στο όχημα.

Στην αγωγή των 16 σελίδων στην οποία ζητά αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ. ο γνωστός παρουσιαστής περιγράφει λεπτό- λεπτό τη στιγμή του τροχαίου παραμονές Χριστουγέννων  στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

«Το λεωφορείο χωρίς καμία προειδοποίηση επιχείρησε να διασχίσει κάθετα  όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας. Προσπάθησε να περάσει δηλαδή από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα .Κάνοντας ο οδηγός αυτή την κίνηση κατέλαβε όλο το πλάτος του δρόμου.  Λόγω του μεγάλου μήκους του λεωφορείου -η λεγόμενη φυσαρμόνικα -στέρησε σε μένα που οδηγούσα την μηχανή μου την οποιαδήποτε δυνατότητα διαφυγής. Για λίγα εκατοστά δεν μπόρεσα να περάσω για να σωθώ η μηχανή ανετράπη και πήρε φωτιά.

Στην αγωγή τους τόσο ο παρουσιαστής όσο και η σύζυγος του περιγράφουν τον Γολγοθά που περνούν από εκείνη την ημέρα με τα δεκάδες χειρουργεία τα κέντρα αποκατάστασης ..Έχω γίνει φυτό πια καταλήγει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και ζητά την αποζημίωση μαμούθ καθώς αδυνατεί πλέον να εργαστεί» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή. 

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως συνεχίζει να έχει επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζεται να εισάγεται συνέχεια στα νοσοκομεία. Και συνεχίζει: «Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ. 

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον [...[ 

Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».   «Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι μας.

 Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Το δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγο και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του» είπε η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ