Κυρίες και κύριοι αυτό το νεογέννητο μωράκι είναι η Μέγκαν Μαρκλ – Δείτε την πρώτη φωτογραφία της στο μαιευτήριο (φώτο)

Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά οι πρώτες φωτογραφίες της δούκισσας του Σάσεξ

Η έκφραση στο πρόσωπο κάθε γυναίκας που μόλις έγινε μητέρα είναι ίδια σε όλο τον κόσμο: Τεράστια χαρά, εξάντληση, δέος, ανακούφιση. Αυτή την έκφραση έχει και η γυναίκα που κρατά στα χέρια της ένα νεογέννητο κοριτσάκι.

Το μωρό αντίθετα δείχνει απόλυτα ήρεμο και γλυκό. Σαν να προαισθάνεται το λαμπρό του μέλλον. Το νέο μέλος αυτής της οικογένειας που φωτογραφήθηκε σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου στο Λος Άντζελες μόλις ήρθε στον κόσμο, δεν είναι άλλο από τη γυναίκα που επρόκειτο να γίνει η δούκισσα του Σάσεξ. Την Μέγκαν Μαρκλ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες ώρες μετά τις 4:46 π.μ., στις 4 Αυγούστου 1981, την ημέρα που η Μέγκαν ήρθε στον κόσμο. Φοράει ακόμα στον καρπό και τον αστράγαλο της τις χαρακτηριστικές ταυτότητες που βάζουν στα νεογέννητα, καθώς βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της, Ντόρια Μαρκλ.

Την σπάνια φωτογραφία περιλαμβάνεται στις 30 που υπάρχουν στο οικογενειακό άλμπουμ με φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Μέγκαν. Την πρώτη φωτογραφία της Μέγκαν ως μωρό μαζί με κάποιες άλλες έδωσε ο θείος της Τζόζεφ Τζόνσον, αποκλειστικά στην Daily Mail.

Οι φωτογραφίες αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν η Μέγκαν φέρει στον κόσμο το δικό της μωρό, το παιδί του πρίγκιπα Χάρι.

"Νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή για τον κόσμο να δει την άλλη πλευρά της οικογένειας της Μέγκαν. Την θετική , την ευτυχισμένη πλευρά, μετά από τόσα σκάνδαλα με τον πατέρα της και τα αδέρφια της που είδαν το φως της δημοσιότητας", δήλωσε ο θείος της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ