Λονδίνο: Ritz & Faberge προσφέρουν ένα πασχαλινό μενού "κόσμημα" - (φώτο-βίντεο)

Ο executive chef του ξενοδοχείου,  δημιούργησε ειδικό πασχαλινό μενού τριών πιάτων,  εμπνευσμένο από συλλογή των πολύτιμων αυγών του ρωσικού οίκου κοσμημάτων 

Το ξενοδοχείο Ritz στο Λονδίνο, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα με μοναδικό στυλ. Δύο παγκοσμίως διάσημα Brands, ενώνονται για να δημιουργήσουν μία μοναδική εμπειρία που θα απογειώσει τις αισθήσεις των επισκεπτών.

Ξενοδοχείο Ritz, και αυγά Faberge: Φημισμένα και τα δύο για την πολυτέλεια και την κομψότητα, δημιουργούν φέτος το Πάσχα, αυτή τη συνεργασία που είναι ο τέλειος γάμος της μεγάλης κληρονομιάς και του μοντέρνου.

Ο executive chef του ξενοδοχείου, Τζον Ουίλιαμς δημιούργησε ειδικό πασχαλινό μενού τριών πιάτων, το Faberge Easter luncheon menu εμπνευσμένο από συλλογή των πολύτιμων αυγών του ρωσικού οίκου κοσμημάτων Φαμπερζέ.

Το πρώτο πιάτο είναι ένα βρώσιμο αυγό Faberge, εμπνευσμένο από μία από τις πιο εικονικές δημιουργίες της μάρκας: το Μωσαϊκό Αυγό του 1914.

Το αυθεντικό αυγό από χρυσό, πλατίνα, σμάλτο, διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, τοπάζια, χαλαζίες, ζαφείρια, σεληνόλιθους, γρανάτες κυκλοφόρησε σε 50 κομμάτια. Φτιάχτηκε ειδικά για τη Ρωσική Αυτοκρατορική Οικογένεια και ήταν έργο της πρώτης γυναίκας σχεδιάστριας Alma Pihl. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να κατασκευαστεί. Το αυγό ανήκει στη Βρετανική Βασιλική Συλλογή.

Ο σεφ Τζον Ουίλιαμς αναπαράγει το φίνο, πολύτιμο, πολύχρωμο σχέδιο του Μωσαϊκού Αυγού σε ένα κέλυφος διακοσμημένο με κολοκυθάκια, μελιτζάνες και καρότα γεμισμένο με απαλή μους αστακού. Το αυγό σερβίρεται πάνω σε μία στρώση χαβιάρι.

Το μενού Faberge τριών πιάτων κοστίζει 295 ευρώ το άτομο και θα είναι διαθέσιμο ως μεσημεριανό γεύμα, στο ξενοδοχείο Ritz από τις 15 έως τις 22 Απριλίου

Δείτε το πλήρες μενού Faberge Easter, ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ