Θες να είσαι η "Βασίλισσα του στυλ"; - Δες τις 4 τάσεις της μόδας που υιοθετούν οι γαλαζοαίματες - Από την Κέιτ & τη Μέγκαν ως τη Ράνια και τη Λετίσια (φώτο)

Με το απαράμιλλο στυλ τους έχουν γίνει σύμβολα κομψότητας και φινέτσας, δείτε σε ποιες 4 τάσεις της φετινής μόδας είπαν "ναι" και πως τις φόρεσαν

Ξέρουν από μόδα και το έχουν αποδείξει με τις εμφανίσεις τους. Δούκισσες, πριγκίπισσες ή βασίλισσες , οι γαλαζοαίματες κυρίες στις οποίες θα αναφερθούμε γνωρίζουν καλά ότι μέσα στα καθήκοντα τους είναι να είναι πάντα κομψές και φινετσάτες.

Από "ταπεινή ηθοποιός" η δούκισσα του Σάσεξ, εξελίχθηκε σε "fashion icon" της βασιλικής οικογένειας. Η ετοιμόγενη σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, με τις στυλιστικές της επιλογές αντιμετωπίζει πια "επί ίσοις όροις", την συνυφάδα της Κέιτ Μίντλετον που μέχρι τώρα  κρατούσε τα "σκήπτρα" της πιοι κομψής κυρίας στο παλάτι.

Μάλιστα η Μέγκαν Μαρκλ επειδή στις επιλογές της είναι πιο τολμηρή και δεν διστάζει να ξοδέψει και υπέρογκα ποσά για τα ρούχα της, (γεγονός που έχει σχολιαστεί από τον βρετανικό τύπο), μερικές φορές "κερδίζει"¨στα σημεία την πιο συντηριτική και συγκρατημένη Κέιτ.

Η Μέγκαν με φόρεμα με ενσωματωμένη ενσάρπα

 H δούκισσα του Κέιμπριτζ αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για το στυλ της και γενικότερα για το γούστο της στη μόδα. Έτσι, έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τους καλύτερα ντυμένους. Επιλέχθηκε από την εφημερίδα The Daily Telegraph ως η «Πιο Υποσχόμενη Νεοφερμένη» στην λίστα του 2006 με τίτλο: «Λίστα του στυλ: νικητές και χαμένοι».

Η Κέιτ Μίντλετον ξέρει πως να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της χωρίς να προκαλεί. Το στιλ της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι σαφώς κοντά στα πρότυπα της βασιλικής οικογένειας.

Η Κέιτ με κόκκινο μαντό

Είτε φοράει ένα "Zara" σύνολο των 49 ευρώ, είτε ένα πανάκριβο φόρεμα του αγαπημένου της σχεδιαστή η πάντα κομψή και όμορφη βασίλισσα της Ισπανίας κερδίζει το παιχνίδι του στυλ. Υπέροχα φορέματα, κομψά παλτό, εντυπωσιακά κοσμήματα, συνθέτουν την εικόνα της Λετίσια και την βάζουν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο φινετσάτες γαλαζοαίματες του κόσμου.

Η Λετίσια με φλόραλ φόρεμα

Έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε την βασίλισσα της Ιορδανίας. Ένας από αυτούς είναι το στυλ της. Η βασίλισσα Ράνια τα έχει όλα: Είναι όμορφη, μαχητική, δίκαιη, και ιδαίτερα κομψή. Με τη φινέτσα της κερδίζει τις εντυπώσεις στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η Ράνια με φόρεμα με ενσωματωμένη ενσάρπα

Οι τέσσερις τοπ τάσεις που επεκράτησαν στις πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών του κόσμου φέτος,είναι οι εξής: Το κόκκινο ή ροζ μαντό, το φόρεμα με ενσωματωμένη ενσάρπα, το φλόραλ φόρεμα, και το φόρεμα "μπλέιζερ".

Η Μέγκαν, η Κέιτ , η Λετίσια και η Ράνια είπαν "ναι" χωρίς καμία επιφύλαξη στις "προσταγές" των σχεδιαστών και τις υιοθέτησαν χωρίς "φόβο και πάθος" αναφέρει το γαλλικό Elle.

Η Λετίσια με φόρεμα μπλέιζερ

Σας παρουσιάζουμε που και πως τις φόρεσαν, για να είστε και εσείς η "βασίλισσα του στυλ", στις εμφανίσεις σας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ