Πώς θα ήταν η μικρή Βασίλισσα της ομορφιάς που δολοφονήθηκε πριν 23 χρόνια; Ο πατέρας της θυμαται, ο αδερφός διαψεύδει ότι τη σκότωσε (φωτό)

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της 6χρονης Βασίλισσας της Ομορφιάς και η έρευνα παραμένει ανοικτή για δύο δεκαετίες μετά το θάνατό της.

Η JonBenét Ramsey ήταν μόλις 6 ετών όταν βρέθηκε νεκρή, στις 26 Δεκεμβρίου του 1996 στο Κολοράντο. Μέχρι την ηλικία των 6 ετών, η πανέμορφη πιτσιρίκα είχε ήδη πέντε τίτλους Καλλιστείων: Little Miss Colorado, Little Miss Charlevoix, Colorado State All-Star Kids Cover Girl, America’s Royale Miss και National Tiny Miss Beauty.

Έτσι θα ήταν η 28χρονη σήμερα η JonBenet Ramsey σύμφωνα με το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων «Age-progression imagery»

Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου του 1996, η μητέρα της, Patsy Ramsey κάλεσε την αστυνομία καθώς βρήκε ένα σημείωμα λύτρων 3 σελίδων, το οποίο απαιτούσε 118.000 δολάρια για την ασφαλή επιστροφή της κόρης της. Ήταν το ακριβές ποσό του μπόνους του John Ramsey. Το σημείωμα έλεγε ότι κάποιος θα τηλεφωνούσε στις 10 το πρωί της επόμενης ημέρας. Ο John και η Patsy Ramsey περίμεναν στο σπίτι για την κλήση. Δεν έγινε ποτέ.

Αυτό που ακολούθησε ήταν αυτό που μερικοί λένε ότι ήταν ασυγχώρητο σφάλμα από την τοπική αστυνομία. Η σκηνή του εγκλήματος καταστράφηκε όταν ο πατέρας πήρε τη σορό της κόρης του και την ανέβασε στο σπίτι. Τα μέλη της οικογένειας δεν ανακρίθηκαν αμέσως και ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο.

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η έρευνα είχε σχεδόν καταλήξει στους γονείς. Τα αποδεικτικά στοιχεία, έστω και περιστασιακά, έκαναν τους γονείς της και τον αδερφό της να εμφανίζονται ένοχοι στα μάτια του κόσμου.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει λυθεί ακόμη. Το 2008, με μια νέα (τότε) τεχνολογία που ονομάζεται DNA “touch” η εισαγγελέας της επαρχίας Boulder, Mary Lacy εξέδωσε επίσημη επιστολή απαλλάσσοντας την οικογένεια Ramsey από οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία της JonBenét.

Ωστόσο, τα πρόσφατα στοιχεία του 2016 υποδηλώνουν ότι τα στοιχεία DNA είναι στην πραγματικότητα ένα μείγμα DNA και αναμένεται να πραγματοποιηθούν περισσότερες δοκιμές. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της 6χρονης Βασίλισσας της Ομορφιάς και η έρευνα παραμένει ανοικτή για δύο δεκαετίες μετά το θάνατό της.

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, ο πατέρας της, John, μίλησε στην dailymail.co.uk αρνούμενος κάθε ανάμιξη στη δολοφονία της πανέμορφης JonBenet εκείνου ή του γιού του, Burke, ο οποίος είχε κατηγορεηθεί. Επιπλέον, μοιράστηκε με το κοινό, αδημοσίευτες φωτογραφίες της πανέμορφης πιτσιρίκας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ