Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ - ‘’Με απειλούσαν οι βαρυποινίτισσες’’

Εμφανώς συγκινημένη και ανακουφισμένη... 

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη καθώς βρέθηκε κρατούμενη στο Χονγκ Κονγκ, του οποίου οι φυλακές και το ποινικό σύστημα είναι πολύ σκληρό.

Η 21χρονη πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 2,6 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές της και προφυλακίστηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Κίνας.

Πριν λίγες ημέρες το δικαστήριο την έκρινε αθώα και η νεαρή κοπέλα επέστρεψε στην οικογένειά της στην Μυτιλήνη

Το μοντέλο μίλησε για την εφιαλτική εμπειρία που βίωσε μετά τη σύλληψή της τον Νοέμβριο του 2017 στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha. 

Δείτε όλα όσα είπε: 

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα» είπε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Για τα όσα βίωσε τόνισε: «Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε”».

Για τη στιγμή της αθώωσης επεσήμανε: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!».

Ο συνήγορος, Σάκης Κεχαγιόγλου είπε για την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήθηκε:

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της. Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν”, αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη.

Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές». Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου αυτά ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στην αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου. Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ