Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ “έριξαν” το Instagram! Άνοιξαν επίσημο λογαριασμό

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, Δούκας και Δούκισσα του Sussex, σχεδόν έριξαν το Instagram με το που άνοιξαν το νέο, επίσημο λογαριασμό τους (@sussexroyal) στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να αποστασιοποιηθούν από τον λογαριασμό του Kensington Palace (@kensingtonroyal), ο οποίος συνδέεται με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο νέος τους λογαριασμός, @sussexroyal,, έκανε ρεκόρ Γκίνες, αφού μέσα σε 6 ώρες κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο followers, συντρίβοντας κατά πολύ το προηγούμενο.

Το προηγούμενο ρεκόρ, το είχε ο τραγουδιστής του Νοτιοκορεάτικου ποπ συγκροτήματος, Κανγκ Ντάνιελ, ο οποίος έφτασε το 1 εκατομμύριο followers σε 11 ώρες και 36 λεπτά.

Αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός έχει 4,2 εκατομμύρια follower και το νούμερο διαρκώς ανεβαίνει.

Ο νέος τους λογαριασμός στο Instagram,σηματοδοτεί μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στη ζωή του πριγκιπικού ζεύγους. Σύντομα, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και ταυτόχρονα ετοιμάζεται να μετακομίσει από το Kensington Palace (το οποίο μοιράζονται με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντελτον) στην επίσημη κατοικία τους, στο Frogmore Cottage που βρίσκεται στο ειδυλλιακό Ουίνδσορ.

Η παρουσίαση το λογαριασμού έγινε με την ανάρτηση του επίσημου λογότυπου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, το οποίο συγκέντρωσε 1.271279 likes.

Στην ανάρτησή τους έγραψαν και το λόγο που δημιούργησαν αυτό το λογαριασμό: “Καλωσορίσατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα μας κινητοποιούν, τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουμε, σημαντικές ανακοινώσεις και να φωτίσουμε διάφορες πτυχές σε βασικά ζητήματα της κοινωνίας μας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και καλωσορίσατε στο @sussexroyal. Χάρι & Μέγκαν.”

Ο Χάρι και η Μέγκαν ακολουθούν μέχρι στιγμής 23 λογαριασμούς: το Δούκα του Γιορκ, το Kensington Palace, την Πριγκίπισσα Ευγενία και διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν.

Άρα, ο λογαριασμός θα είναι άλλος ένας τρόπος που η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι να προβάλλουν το κοινωνικό τους έργο στα πλαίσια της βασιλικής οικογένειας. Αυτό σημαίνει, ότι ο λογαριασμός θα ενημερώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και δεν θα περιέχει πολλές λεπτομέρειες από την καθημερινότητα και την ιδιωτική ζωή του ζευγαριού.

Η επικοινωνιακή τους σύμβουλος είναι η Σάρα Λάθαμ, η οποία υπήρξε σύμβουλος στην προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον.

Το προσωπικό που θα διαχειρίζεται το λογαριασμό, όμως, του Χάρι και της Μέγκαν, δεν θα είναι εντελώς αυτόνομο, αλλά θα ελέγχεται από το προσωπικό της Βασίλισσας Ελισάβετ, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ