Α. Λεούση: Νέες ευκαιρίες για τα ζώδια της Φωτιάς – Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Δίας στον Τοξότη;

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Ανάδρομος ο Δίας στον Τοξότη από εχθές! Ήδη σήμερα θα φανούν τα πρώτα σημάδια! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα απολαμβάνουν επαναφορά ευκαιριών, ενώ οι Μεταβλητοί παρασύρονται σε υπερβολές!

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εργαστείτε σκληρά τη μέρα αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας, θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ: Αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τις ενέργειες που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια και μετά περιμένετε τις εξελίξεις. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή μόνοι σας δε θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες. Μην περιορίζεστε μόνο στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλά δοκιμάστε άλλη μέρα σύμφωνα με τον oroskopo.gr

ΙΧΘΥΣ: Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ότι οι άλλοι ζητούν σπασμωδικά. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ