"Γιατί το αξίζω" ! Η Σελίν Ντιόν είναι η νέα "πρέσβης" της L'Oréal πλάι στις Τζέιν Φόντα, Άντι ΜακΝτάουελ & Τζούλιαν Μουρ (φώτο)

Η διάσημη τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει σε σποτ της L'Oreal

Άλλη μία μεγάλη σταρ προσθέτει η L'Oréal στα διάσημα πρόσωπα της διαφημιστικής της καμπάνιας. Τα καλά νέα ομορφιάς αυτή τη φορά έρχονται από την βραβευμένη πέντε φορές με Grammy Σελίν Ντιόν. Η διάσημη τραγουδίστρια αναικοίνωσε τη συνηεργασία της με την γνωστή εταιρεία καλλυντικών στο Instagram.

"Θέλω όλοι να αισθάνονται ότι έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν μέσω της μόδας και μέσω της ομορφιάς, είτε χρησιμοποιώντας τη φωνή τους, είτε χρησιμοποιώντας τη φωνή κάποιου άλλου που είναι σημαντικός γι' αυτούς, αναφέρει η Σελίν Ντιόν στην σχετική ανακοίνωση"

"Ο κόσμος αλλάζει και η L' Oreal Paris, γίνεται μέρος αυτής της αλλαγής με θετικό τρόπο, αφού η εταιρεία περνά το μήνυμα στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους ή στο να μιλήσουν για όσα έχουν στο μυαλό τους", συνεχίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fierce #elegant #powersuit #couture #fashion #pfw ? : @dee_termined_girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Συμπληρώνοντας τις άλλες διάσημες πρέσβειρες της L'Oréal, όπως η Τζέιν Φόντα, η Άντι ΜακΝτάουελ, η Τζούλιαν Μουρ, η Σελίν Ντιόν θα παρουσιάσει το πρώτο σποτ με τίτλο "Επειδή το αξίζω", στις 22 Απριλίου. Στο σποτ θα διαφημίζει την βαφή μαλλιών Excellence Hair

Είναι το ιδανικό "timing" για την 51χρονη τραγουδίστρια της οποίας οι εμφανίσεις στο Ceasar's Palace στο Λας Βέγκας ολοκληρώνονται στις 8 Ιουνίου. Η Σελίν Ντιόν άφησε να εννοηθεί ότι η συνεργασία της με τη L'Oréal μπορεί να επεκταθεί.

Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλουζάκι με στάμπα "Το αξίζω" , που στην ουσία ήταν μια προαναγγελία του συμβολαίου με την εταιρεία καλλυντικών. «Αισθάνομαι τόσο καλά τώρα που δεν θέλω καν να σκεφτώ τα είκοσι ή τριάντα μου χρόνια, όταν ακόμα ανακάλυπτα τον εαυτό μου", είπε η Σελίν Ντιόν.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ωριμάσει και μεγαλώσει με έναν πολύ δυνατό κι ευτυχισμένο τρόπο, μέσα από τα πάθη μου, τις φιλίες μου, τη δουλειά μου και τη μητρότητα. Τώρα αγκαλιάζω τον εαυτό μου και αισθάνομαι ελεύθερη να κάνω ό, τι θέλω, όπου θέλω, όταν θέλω.

Είμαι ευγνώμων για να συνεχίσω, ποτέ δεν είχα αισθανθεί τόσο όμορφη, ισχυρή και αισθάνομαι ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Σήμερα είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου και δεν θέλω να γυρίσω πίσω, προχωρώ μπροστά", κατέληξε χαμογελώντας η βασίλισσα Σελίν σύμφωνα με το Fashion Magazine

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ