Vintage Story: Όταν οι απιστίες του Μάρλον Μπράντο έφτασαν στην αυτοκτονία την καλλονή Ρίτα Μορένο (φώτο)

Η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια του West Side Story, "έπεσε στα δίκτυα" του πιο διάσημου γόη όλων των εποχών για οκτώ ολόκληρα χρόνια

Η ασίγαστη όρεξη του Μάρλον Μπράντο για σεξ έφτασε πολλές φορές στα άκρα τις σχέσεις του με τις γυναίκες που ερωτεύτηκε...

Μια από αυτές, η καλλονή από το Πουέρτο Ρίκο, Ρίτα Μορένο, πρωταγωνίστρια του “West Side Story”, για το οποίο κέρδισε το Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου, και του “The King and I”, έπεσε στα δίχτυα του για οκτώ ολόκληρα χρόνια.

 Η 87χρονη σήμερα ηθοποιός μίλησε για τις στιγμές πάθους που έζησε στον πλευρό του Μάρλον Μπράντο στο περιοδικό Closer.

O μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Desiree, όταν ήταν η Μορένο ήταν μόλις 22 χρονών. Και τελείωσε άδοξα. Με μια απόπειρα αυτοκτονίας.

«Είχαμε εμμονή o ένας με τον άλλον. Αλλά δεν μπορούσα να αντέξω την ταπείνωση που ένιωθα μετά από της απιστίες του. Γι' αυτό προσπάθησα να αυτοκτονήσω» δήλωσε στο περιοδικό.

«Προσπάθησα να θέσω τέλος στη ζωή μου γιατί μισούσα τον εαυτό μου. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου πως μπορείς και επιτρέπεις να σου συμπεριφέρεται κάποιος τόσο άσχημα. Πήρα κάτι χάπια που είχε στο σπίτι του και παραλίγο να το πετύχω

Η αποπειρα αυτή υπήρξε και η αρχή του τέλους της σχέσης των δύο ηθοποιών. Το ζευγάρι χώρισε και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.


Μετά τον χωρισμό τους, η Μορένο μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες Ισπανόφωνες σταρ. Έγινε η πρώτη ισπανόφωνη ηθοποιός που κέρδισε Οσκαρ, Tony, Grammy και Emmy.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ