Θέλετε να απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια & τις σακούλες; Έχουμε τον τρόπο

Τα πρησμένα μάτια και οι σακούλες, δημιουργούνται κυρίως λόγω της κληρονομικότητας και κατά δεύτερον λόγω κακής αιμάτωσης της περιοχής.

Το Ediva μας παροσιάζει απλούς τρόπους για να βελτιώσεις ή ακόμα και να απαλλαγείς από αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα.

Η διατροφή, το καλό πλύσιμο του προσώπου και η ενυδάτωση είναι στοιχεία κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να βρίσκεσαι προς την σωστή κατεύθυνση για να εξαλείψεις το πρήξιμο στα μάτια σου αλλά και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Ποιοτικός ύπνος
Το να κοιμάσαι σωστά, δεν σημαίνει απαραίτητα πολλές ώρες ύπνου κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, αλλά μη διακεκομμένο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ώρες ύπνου που βοηθούν τον οργανισμό σου να αναπληρώνει την χαμένη του ενέργεια, είναι κυρίως από τις 11 έως τις 8 το πρωί. Επίλεξε 7-8 ώρες ανάμεσα σε αυτό το ωράριο και θα δεις πως θα νιώθεις πιο ξεκούραστη αλλά και το πρόσωπο σου θα είναι αισθητά πιο υγιές, χωρίς πρήξιμο.

Καλή ενυδάτωση
Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού, ξεκινάει πρώτα από το νερό που πίνεις και έπειτα από την περιποίηση του δέρματος σου με καλό πλύσιμο και την εφαρμογή μιας απαλής ενυδατικής κρέμας. 

Σωστή διατροφή
Η σωστή διατροφή, βγάζει από έξω το αλκοόλ και τα λίπη, όπως είναι οι τηγανιτές τροφές, και σου χαρίζει ευεξία και καλό δέρμα. Προτίμησε πολλά φρούτα, λαχανικά, μαγειρευτά στον φούρνο και ψητά φαγητά, που σου κάνουν καλό και δεν επιβαρύνουν με τοξίνες το σώμα σου.

Καλό ντεμακιγιάζ
Όταν βαφόμαστε, κλείνουν οι πόροι του δέρματος και έτσι δεν αναπνέει το δέρμα και αυτό μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση ειδικά γύρω από τα μάτια. Μην ξεχνάς να ξεβάφεσαι με ένα απαλό καθαριστικό σε καθημερινή βάση, ακόμα και αν δεν έχει βαφτεί πολύ.

Φυτικές κρέμες
Μια καλή φυτική κρέμα,είναι το παν για ενυδατωμένο δέρμα. Επειδή κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και οι ανάγκες του δέρματος της διαφέρουν, καλό είναι να δοκιμάσεις κάποια δείγματα κρεμών πριν καταλήξεις σε μια που θα φοράς καθημερινά. Η κρέμα μπορεί να βοηθήσει την περιοχή να αιματώνεται σε επαρκές βαθμό και να δείχνει πιο υγιής και φρέσκια.

Αυτά τα απλά tips θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις κατά πολύ την υγεία και την εμφάνιση της περιοχής των ματιών σου,  χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με χημικά. Προσπάθησε να εφαρμόζεις τις συμβουλές σε καθημερινή βάση για να δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ