Αποτρόπαιο & φρικιαστικό έγκλημα στη Βραζιλία: 18χρονη έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε τον 5χρονο αδερφό της (φώτο)

Σοκ στην κοινωνία της Βραζιλίας προκάλεσε το φριχτό έγκλημα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βραζιλίας από το αποτρόπαιο και φρικιαστικό έγκλημα μιας έφηβης η οποία ομολόγησε ότι ότι βασάνισε μέχρι θανάτου τον 5χρονο αδερφό της πριν φάει τα γεννητικά του όργανα.

Η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο το έγκλημα να συνδέεται με τελετή μαύρης μαγείας καθώς το πτώμα του μικρού αδερφού της βρέθηκε στο πάτωμα και δίπλα πολλά κεριά.

Το ακρωτηριασμένο πτώμα του Maycon Roque , το βρήκε η μητέρα του, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, όταν ένας συγγενής της οικογένειας μπήκε στο σπίτι στο Sao Roque, της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, για να βρει την 18χρονη Καρίνα να στέκεται δίπλα σε ότι είχε απομείνει από το άψυχο σώμα του αδερφού της.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι η 18χρονη σχεδόν είχε αποκεφαλίσει τον αδερφό της,  είχε προσπαθήσει να του κόψει τα χέρια από τους καρπούς, καθώς στους καρπούς του πεντάχρονου υπήρχαν σημάδια από μαχαίρι και είχε τρυπήσει τα μάτια του, ενώ του είχε κάψει και τα πόδια.

 Όπως είπε η Καρίνα στους αστυνομικούς, έκοψε τα γεννητικά όργανα του αδερφού της και τα έφαγε.

Σύμφωνα με την αστυνομία η μητέρα της Καρίνα είχε πάει για ψώνια και είχε αφήσει τον μικρό Maycon να τον προσέχει η κόρη της. Όταν επέστρεψε μετά από περίπου δύο ώρες βρήκε την εξώπορτα του σπιτιού κλειδωμένη από μέσα. 

Η Καρίνα δεν άφηνε την μητέρα της να μπει στο σπίτι και έτσι εκείνη αναγκάστηκε να φωνάξει τον γαμπρό της για βοήθεια. Ο θείος της Καρίνα, έσπασε την πόρτα. 

Το θέαμα που αντίκρυσαν η μητέρα της 18χρονης και ο θείος της, όταν μπήκαν στο σπίτι, ήταν τόσο φρικιαστικό και μακάβριο, που η μάνα των δύο παιδιών έχασε τις αισθήσεις της από το σοκ και χρειάστηκε η επέμβαση των γειτόνων για να την επαναφέρουν.

Όταν αποκαλύφθηκε τι είχε κάνει, η 18χρονη προσπάθησε να το σκάσει αλλά την ακινητοποίησαν ο θείος της και γείτονες. Ο ντετέκτιβ Anderson Góes δήλωσε: "Προσπάθησαν να την σταματήσουν αλλά έγινε πολύ επιθετική και άρχισε να πετάει αντικείμενα.

Τραυμάτισε το θείο της με μια πέτρα που του έριξε ενώ ήταν τέτοια η μανία της που δάγκωσε ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας πριν την σταματήσουν, αναφέρει η Daily Mail.

Η αστυνομία λέει ότι η 18χρονη παραδέχθηκε ότι παρέσυρε τον αδερφό της στην κρεβατοκάμαρά της , δήθεν για να παίξουν ένα παιχνίδι και εκεί τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι.  Οι πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν ότι το μικρό παιδί όταν ακρωτηριάστηκε ήταν ήδη νεκρό.

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι, ένα καμμένο κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι κυνηγού και μικρή ποσότητα μαριχουάνας. Οι ντεντέκτιβ πιστεύουν ότι η 18χρονη έκαψε το κινητό επίτηδες για να καταστρέψει τα στοιχεία των πρόσφατων επαφών της.

"Διερευνούμε αν το μικρό αγόρι προσφέρθηκε ως "θυσία" σε κάποια σατανιστική τελετή. Θέλουμε να ανακαλύψουμε αν η 18χρονη είχε επαφές στα Social Media, με ομάδες σατανιστών ή αν την παρότρυνε κάποιος να διαπράξει το φρικιαστικό έγκλημα.

Επίσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να ανακαλύψουμε αν ήταν ύπο την επήρεια ναρκωτικών όταν διέπραξε το έγκλημα" , λένε οι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Η οικογένεια λέει ότι η 18χρονη στο παρελθόν δεν είχε δώσει δείγματα βίαιης συμπεριφοράς , ήταν πολύ ήσυχη και πρόσεχε πάντα τον αδερφό της.

Η 18χρονη κρατείται σε απομονωμένο κελί στις γυναικείες φυλακές Votorantim στο Σάο Πάολο και έχει τεθεί υπό παρακολούθηση για την περίπτωση της αυτοκτονίας. Κατηγορείται για τη δολοφονία του αδερφού της και για την απόπειρα δολοφονίας του θείου της.

Η κηδεία του πεντάχρονου αγοριού έγινε την Παρασκεύη το πρωί.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ