Τζάκι Κένεντι: Τρεις γενιές με το ίδιο Valentino φουστάνι - Από μαμά σε κόρη (φώτο)

Το στυλ είναι οικογενειακή υπόθεση

Το στυλ και η κομψότητα της Τζάκι Κένεντι είναι αξεπεράστα. Πολλές γυναίκες εδώ και δεκαετίες προσπάθησαν να αντιγράψουν τη φινέτσα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ που έκλεψε την καρδιά του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά.... δεν τα καταφέραν. Τα μαύρα γυαλιά αλά "Τζάκι" και τα εκπληκτικά channel ταγιέρ πολλές τα φόρεσαν αλλά "Τζάκι" δεν έγιναν .

Φαίνεται όμως ότι το γούστο είναι.... κληρονομικό και ένα ονειρικό ανοιξιάτικο φόρεμα Valentino έγινε "οικογενειακή υπόθεση". Το φόρεσε για πρώτη φορά η Τζάκι το 1972, στη συνέχεια το φόρεσε η κόρη της Τζάκι Κένεντι, Καρολίν, και μετά η εγγονή της Τατιάνα Σλόσμπεργκ. Έτσι το εκπληκτικό κοκτέιλ φόρεμα πάει από μαμά σε κόρη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A family affair, as seen on Tatiana Schlossberg, Caroline Kennedy and originally on Jackie in 1972. @giancarlogiammetti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino Garavani. VALENTINO (@realmrvalentino) στις

 

Ο Valentino Caravani ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία με τις τρεις γενιές Κένεντι να φορούν το ίδιο φουστάνι. Η Καρολίν Κένεντι το φόρεσε σε ένα event για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Αμερικάνικου θεάτρου Μπαλέτου και η εγγονή της Τζάκι , Τατιάνα το φόρεσε στα βραβεία μόδας  CFDA

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζάκι είχε πολύ φιλικές σχέσεις με τον Valentino, και είχε ιδιαίτερη προτίμηση στα ρούχα του. Το νυφικό της ήταν δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ