Ποια είναι τα 5 λάθη που κάνεις με τα φρύδια σου - Αν τα διορθώσεις θα λάμψει το πρόσωπο σου

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαστε όσο ποτέ άλλοτε με τα φρύδια.

Είτε είναι λεπτά τα δικά σου είτε χοντρά πάντα υπάρχει τρόπος να τα αναδείξεις. Δες μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις και πως μπορείς να το διορθώσεις.

Αν βλέπεις ότι παιδεύεσαι πολλή ώρα να βγάλεις τα φρύδια σου είτε γιατί γλιστράνε μέσα από το τσιμπιδάκι είτε δεν κλείνει σωστά, ήρθε η ώρα να αγοράσεις ένα καινούργιο. Καλύτερα είναι να φυλάξεις το τσιμπιδάκι κάπου μόνο του και όχι ανάμεσα στα καλλυντικά σου γιατί μπορούν αν μαζευτούν πολλά βακτήρια. Καθάρισέ το με ένα μαντηλάκι κάθε φορά που τελειώνεις να βγάζεις τα φρύδια, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.

Μην τα βγάζεις υπερβολικά γιατί δεν κολακεύουν το πρόσωπό σου. Προσπάθησε να τα βγάζεις μία φορά τις 2 ή 3 βδομάδες ώστε να βγουν οι τρίχες και το φρύδι σου να δείχνει πιο γεμάτο. Έτσι κι αλλιώς, είναι πολύ της μόδας τα πυκνά φρύδια φέτος!

Πρόσεξε με το τόξο του φρυδιού για να μην δείχνεις συνέχεια έκπληκτη. Βρες πού είναι η φυσική σου γωνία και από κάτω βγάλε μερικές τρίχες, απλά για να το τονίσεις λίγο.

Μην ξεχνάς τις τρίχες στο πάνω μέρος του φρυδιού. Άλλο τα πυκνά περιποιημένα φρύδια και άλλο τα πυκνά και άγρια. Όταν βγάζεις και τις πάνω τρίχες το αποτέλεσμα είναι πιο ωραίο.

Μην το παρακάνεις με το μολύβι φρυδιών. Τα φρύδια που είναι πολύ σκούρα δείχνουν ψεύτικα και πολύ “σκληρά” στο πρόσωπο. Το νόημα του μολυβιού είναι να τονίσεις τα δικά σου φρύδια και όχι να ζωγραφίσεις καινούργια οπότε καλύτερα να διαλέξεις ένα χρώμα ακριβώς το ίδιο με των μαλλιών σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ