Ζώδια από την Α. Λεούση: Σελήνη στους Διδύμους & ώρα για νέες αρχές στα επαγγελματικά και στα ερωτικά - Ποιοι ευνοούνται

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο των Διδύμων και επικεντρωνόμαστε σε θέματα επικοινωνίας και επαφών. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, οφείλουν να μετριάσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και ψυχικές διακυμάνσεις!

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε και φυλαχτείτε από προσφορές για συνεργασία με άτομα που αποφεύγουν να δώσουν αποδείξεις για τις παλιές τους συνεργασίες ή που αγνοείτε το παρελθόν τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην πορεία θα δικαιωθείτε για τη σύνεση που δείξατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά. Μια συζήτηση με άτομα κύρους που θα θέτετε επί τάπητα το πρόβλημά σας θα σας ωφελήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ότι αγαπάτε. Προχωρήστε στα σχέδιά σας αφού πρώτα οργανώσετε το χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ: Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντας τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας. Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας δημιουργούν προβλήματα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στο σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και μετά αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε ξανά.  Πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να διατηρήσετε μία σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς για να μη χάσετε τον αρχικό σας στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούρια πορεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ