Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δείχνει βίντεο με τη μνηστή του Τζένιφερ Λόπεζ να χορεύει γι' αυτόν & τα εκατομμύρια θαυμαστών της (βίντεο)

Για να τους "προετοιμάσει" για την νέα της ταινία και την περιοδεία της

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται η Τζένιφερ Λόπεζ για την νέα ταινία "Hustlers", στην οποία θα υποδυθεί μία πρώην στρίπερ αλλά και για την επερχόμενη  περιοδεία της It's My Party Tour, στη Βόρεια Αμερική. Για να ξεδώσει λιγάκι είπε να βάλει μια γκρι φόρμα, ένα γκρι αθλητικό μπουστάκι και να .... χορέψει μόνο για τα μάτια του καλού της Άλεξ Ροντρίγεζ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

Ο Άλεξ Ροντρίγεζ, αποφάσισε να μοιραστεί τον χορό της αγαπημένης του, με τα εκατομμύρια των θαυμαστών της που παραληρούν όταν βλέπουν τη Τζένιφερ να χορεύει επί σκηνής. "Το ξέρετε ότι έρχεται... αλλά το "Party" της είναι ήδη εδώ, στα βουνά  Rocky , ανυπομονώ...", έγραψε ο αρραβωνιαστικός της Τζένιφερ στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know it’s comin’. It’s already her party here in the Rocky Mountains. #rehearsals #cantwait #JLoItsMyParty ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις

Στο βίντεο,η JLo χορεύει και κάνει twerk στους ρυθμούς ενός remix του «Bodak Yellow» εν όψει της επικείμενης περιοδείας της.

Τα υπόλοιπα είναι εύκολο να τα μαντέψετε.... Η ταινία Hustlers, είναι εμπνεύσμενη από ένα άρθρο του New York Magazine που έγινε viral . Μια ομάδα πρώην υπαλλήλων ενός κλαμπ στριπτίζ, ενώνεται ξανά για να επαναφέρει στα τραπέζια τους πελάτες τους από την  Wall Street 

Εκτός από την Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζούλια Στάιλς και η Lili Reinhart

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ