Δύο ελληνικά νησιά "έκπληξη" στη λίστα με τα πιο υπέροχα του κόσμου - Ποιο από αυτά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας; (φώτο)

Συγκρίνονται και ξεπερνούν τις Μαλβίδες και τις Μπαχάμες  και δεν είναι αυτά που νομίζετε......

Τη λίστα με τα 10 υπέροχα νησιά του κόσμου που εγγυώνται ονειρικές διακοπές δημοσίευσε ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οδηγός «Travel + Leisure». Ανάμεσα τους δύο πανέμορφα ελληνικά νησιά. Το ένα μάλιστα από αυτά βρίσκεται πρώτο στη λίστα. Ποιο είναι; Ένας μαγευτικός προορισμός των Κυκλάδων: Η Μήλος.

Το δεύτερο νησί που βρίσκεται στην λίστα του «Travel + Leisure», είναι η Πάρος, την οποία χαρακτηρίζει τον κορυφαίο ευρωπαϊκό προορισμό

Μήλος: Οι κατακόμβες της συγκρίνονται με αυτές της Ρώμης

"Μπορεί η Μύκονος να έχει συγκεντρώσει όλη την αγάπη μας, όμως η Μήλος έχει υπέροχες παραλίες και ξεκάθαρα μεγαλύτερη ιστορία. Οι κατακόμβες της συγκρίνονται με αυτές της Ρώμης , ενώ αξίζει να επισκεφτείτε τα ερείπια του αρχαίου αμφιθέατρου και το ανοικτό ορυχείο. Στο νησί υπάρχουν αρκετά αρχαιολογικά μουσεία για να δείτε και αρκετές δραστηριότητες που θα σας κρατήσουν όλη μέρα απασχολημένους. Όσο για τις παραλίες; Αυτή που πρέπει να επισκεφτείτε όπωσδήποτε είναι το Τσιγκράδο", γράφει το δημοσίευμα για την Μήλο

Πάρος: Το ωραιότερο νησί της Ευρώπης

"Η Πάρος για φέτος ψηφίστηκε το καλύτερο ευρωπαϊκό νησί. Εδώ θα βρείτε όλη την γοητεία της Μυκόνου χωρίς όλη αυτή την "κοσμική τρέλα". Σταματήστε στην εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, που χτίστηκε τον 4ο αι. Μ.Χ., κοντά στην πρωτεύουσα, για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, ή πηγαίνετε την παραλία Κολυμπήθρες όπου οι όρμοι και οι βράχοι σας προκαλούν να κάνετε ηλιοθεραπεία πάνω τους. Οι λάτρεις της ιστορίας θα ανακαλύψουν στο Αρχαιολογικό Μουσείο ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς θησαυρούς" , αναφέρει το άρθρο για την Πάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα του "Travel + Leisure" η Μήλος και η Πάρος "αναμετρήθηκαν" με νησιά όπως οι Μαλβίδες , οι Μπαχάμες, το Μπαλί και τα νησιά των Αζορών και τα νίκησαν.

Ολόκληρη η λίστα

1. Μήλος

2. Εξούμα- Μπαχάμες

3. Εβρίδες- Σκωτία

4. Αζορές Πορτογαλία

5. Μπαλί Ινδονησία

6. Πάρος Ελλαδα

7 Μαλβίδες

Maldives | Most people think of islands as havens for swimming, sunning and seafood. And while many are, the world’s best islands offer so much more.

8. Βανκούβερ - Ειρηνικός Ωκεανός

Vancouver Island | Most people think of islands as havens for swimming, sunning and seafood. And while many are, the world’s best islands offer so much more.

9.Τασμανία - Αυστραλία

Tasmania, Australia | Most people think of islands as havens for swimming, sunning and seafood. And while many are, the world’s best islands offer so much more.

10 Νησί Γουαϊχέκε- Νέα Ζηλανδία

Waiheke Island, New Zealand | Most people think of islands as havens for swimming, sunning and seafood. And while many are, the world’s best islands offer so much more.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ