«Με άφησες γι' αυτό το άλογο» έγραψε στο Facebook για τη σύζυγο του πρώην άντρα της - Τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση στο Ντουμπάι

Ο πρώην σύζυγος πέθανε, όπως του ευχόταν στο Facebook! 

Η Λάλεχ Σαχράβες συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι όταν έφτασε στη χώρα για να παρακολουθήσει την κηδεία του πρώην συζύγου της, καθώς αντιμετωπίζει διώξεις για δύο σχόλια στο Facebook που δημοσίευσε σε φωτογραφίες του συζύγου της ο οποίος είχε ξαναπαντρεύτει το 2016.

Η 55χρονη, ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της για 18 χρόνια, και έζησε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για οκτώ μήνες, αλλά όταν επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο με την κόρη της, ο σύζυγός της έμεινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πήραν διαζύγιο.

Λίγο αργότερα, η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο πρώην σύζυγος της είχε καινούργια σύντροφο όταν είδε φωτογραφίες του νέου ζευγαριού στο Facebook. Έγραψε δύο σχόλια μεταξύ των οποίων και ένα που έλεγε: «Ελπίζω να βρεθείτε κάτω από το χώμα. Ηλίθιε που μεάφησες για αυτό το άλογο!».

Όσο ακραίο κι αν ακούγεται όμως, σύμφωνα με τους νόμους για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ένα άτομο μπορεί να φυλακιστεί και να τιμωρηθεί με πρόστιμα για δυσφημιστικές δηλώσεις στα social media.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του news.sky.com, κρατούμενη πλέον στο Ντουμπάι η γυναίκα θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έως και δύο ετών και πρόστιμο ύψους 50.000 λιρών, παρά το γεγονός πως τα σχόλια στο Facebook, έγιναν ενώ ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα σύζυγος του πρώην συζύγου της, που ζει στο Ντουμπάι, κατήγγειλε τα σχόλια και έκανε μήνυση για τους χαρακτηρισμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ