Ζώδια: Συναισθηματική και γεμάτη η σημερινή ημέρα – Ποιοι κερδίζουν στον έρωτα, τι να προσέξουμε;

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση και ηρεμία!

ΚΡΙΟΣ: Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σας. Κάντε αλλαγές στο χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία-μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διεκδικήστε ότι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας, για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν σας γίνουν φορτικοί.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξει κατά ένα μέρος  η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που θα κρατήσετε και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις σύμφωνα με τον oroskopo.gr. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας, θα σας ωθήσουν να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική σας ζωή προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που θέλετε που θέλετε θα πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι παράλληλο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΥΣ: Από το παρασκήνιο που θα υπάρχει θα βγει στην επιφάνεια η κακή ποιότητα κάποιων επαγγελματικών σας σχέσεων που θα πρέπει να τις αποκόψετε από πάνω σας τάχιστα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ