Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs παντρεύτηκε τον 37χρονο αρραβωνιαστικό του - Το λαμπερό πάρτι στη Νέα Υόρκη (φώτο)

Ο 37χρονος Char Defrancesco είπε το "Ναι"

Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs έδειχνε υπέρκομψος το βράδυ του Σαββάτου. Πως όχι; Ήταν η "μεγάλη στιγμή". Παντρεύτηκε τον όμορφο 37χρονο αρραβωνιαστικό του Τσάρλι «Τσαρ» Ντεφραντσέσκο . Στην υπέρλαμπρη γαμήλια τελετή στη Νέα Υόρκη έδωσαν το "παρών" δεκάδες μεγάλα αστέρια της μόδας, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης καθώς και η οικογένεια και οι φίλοι του ζευγαριού.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων το ζευγάρι έδωσε ένα μεγάλο "black tie" πάρτι στο εστιατόριο «Grill Room». Στο αριστοκρατικό εστιατόριο του Μανχάταν ήταν η Τζίτζι και η Μπέλλα Χαντίντ, η Κέιτ Μος , η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The newlyweds @marcjacobs & @chardefrancesco thanking their guests today! ❤️ #marcandcharswedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ wedstagrams στις

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The casual cake #marcandcharswedding @themarcjacobs @chardefrancesco CONGRATULATIONS! @thepoolnyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hamish Bowles (@hamishbowles) στις

Τα γεμάτα με σαμπάνια ποτήρια τους ύψωσαν για να ευχηθούν στους νεόνυμφους και οι Ρίτα Όρα, η Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ, η Λιλ Κιμ και η Άννα Γουίντουρ.

Μπέλλα και Τζίτζι Χαντίντ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Choices. A gurl always needs options. Thank you for the most ?boots ever. @alessandro_michele @gucci ♥️♥️♥️ #marcandcharswedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@themarcjacobs) στις

Νωρίτερα καθώς πλησιάζε η μεγάλη στιγμή ο Marc Jacobs, και ο αρραβωνιαστικός του, εντυπωσίασαν με υπέρκομψα outfit - όπως ταιριάζει στο σε ένα "χρυσό ζευγάρι της μόδας", βγαίνοντας από μια εκπληκτική vintage Rolls Royce.

Ο Τσάλρι φόρεσε ένα εντυπωσιακό πράσινο βελούδινο σακάκι με ασορτί παπιγιόν, ενώ ο Μαρκ προτίμησε κάτι πιο κλασσικό και απλό:Ένα μπλε σακάκι με λευκό κρίνο στο πέτο.

Το ζευγάρι επέλεξε να φορέσει διαμαντένιες καρφίτσες σε σχήμα πιγκουίνου σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα, ένα γλυκό δώρο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των οίκων Prada και Miu Miu, Φάμπιο Ζαμπερνάντι. «Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο έναν σύντροφο στη ζωή τους. Ένα σπουδαίο παράδειγμα πίστης. Τόσο ευγνώμων σε σένα και σε αγαπώ πάρα πολύ Φάμπιο» εξήγησε ο Jacobs στο Instagram, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Οι καλεσμένοι στο πάρτι είχαν την ευκαιρία να δουν το νεόνυμφο ζευγάρι να χαίρεται την καλύτερη στιγμή του έρωτα του και να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα.

Ο Marc Jacobs αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του πριν από ένα χρόνο, όταν ο σχεδιαστής έκανε έκπληξη στον σύντροφό του, πρώην μοντέλο που έγινε κατασκευαστής κεριών, κάνοντας του πρόταση γάμου κατά την διάρκεια ενός δείπνου στο εστιατόριο Chipotle στα γενέθλια του Ντεφραντσέσκο. 

Άννα Γουίντουρ

Πριν από την πρόταση, ο Jacobs οργάνωσε ένα συναρπαστικό flashmob υπό τους ήχους του τραγουδιού του Pince «Kiss» και μετά γονάτισε. Τον Οκτώβριο του 2018, ο Ντεφραντσέσκο μίλησε στο περιοδικό People σχετικά με το γιατί το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει σημαντική θέση στην καρδιά του.

«Πήγα τον Jacobs στο Chipotle στο πρώτο μας ραντεβού και κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου πηγαίνουμε σε αυτό» αποκάλυψε. «Μετακομίζοντας στη Νέα Υόρκη από το Λος Άντζελες, πάντα αγαπούσα το μεξικάνικο φαγητό, είναι το αγαπημένο μου και μου θυμίζει την πατρίδα μου, παρόλο που δεν έχει αυθεντικό μεξικάνικο» είπε. 

Ναόμι Κάμπελ

Ο Marc Jacobs είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν ήθελε ο γάμος του να είναι δραματικός και υπερβολικός. «Δεν θέλουμε να γίνει bridezilla ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλουμε να είναι εορταστικό και μια βραδιά που όλοι θα είμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε». 

Mya

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ