Live τα δάκρυα της Κλοέ Καρντάσιαν για την απιστία του Τρίσταν - Το βίντεο που εκτόξευσε την τηλεθέαση στα ύψη

Το σκάνδαλο που έκανε το γύρο του κόσμου ξανά στο προσκήνιο

Τον περασμένο Φεβρουάριο σάλο προκάλεσε το νέο σκάνδαλο που "χτύπησε την πόρτα" των Καρντάσιαν. Ο "άτακτος" σύζυγος της Κλoέ Καρντάσιαν Τρίσταν Τόμσον, την απάτησε ξανά Αυτή τη φορά "πέτρα του σκανδάλου" ήταν σύμφωνα με τις φήμες, η  καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ,  η 21χρονη  Jordyn Woods. 

 Όπως είχε αποκαλύψει τότε το ο TMZ, ο Τόμσον παραβρέθηκε σε ένα πάρτι, με μάρτυρες να λένε πως ο μπασκετμπολίστας ερωτοτροπούσε με την Τζορντίν Γουντς, η οποία  είναι κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, καθώς καμία από τις δικαιολογίες του Τρίσταν δεν μπορούσαν να σώσουν την κατάσταση.

Οι φήμες επιβαιβεώθηκαν οριστικά όταν η Jordyn   βγήκε σε event για το λανσάρισμα των… βλεφαρίδων της (Εylure), πήρε το μικρόφωνο και είπε τα εξής: «Εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν, τα οποία είναι όλα αληθινά, αλλά ακόμα πιο αληθινή είναι η Eylure».

Σύσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν και οι εκατομμύρια ακόλουθοι τους στο Instagram, εξέφρασαν την υποστήριξη τους  στην Κλοέ καταδικάζοντας την συμπεριφορά της Τζορντίν , η οποία σε δηλώσεις της στη συνέχεια, έκανε λόγο για "μπούλινγκ" που δέχεται εκείνη και η οικογένεια της για ένα "ασήμαντο φιλί¨", λόγω του θόρυβου που προκάλεσε για το γεγονός η οικογένεια Καρντάσιαν.

Ωστόσο, η απορία πολλών ήταν αν το σκάνδαλο θα προβαλλόταν στον νέο κύκλο του ριάλιτι της οικογένειας, Keeping Up With The Kardashians. Η απάντηση φυσικά, είναι ναι. Το επιβεβαιώνει το τρέιλερ του KUWTK που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή (31/03) και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Σε αυτό βλέπουμε την Κλόε να μαθαίνει για την απιστία του συντρόφου της και ουρλιάζοντας να τον αποκαλεί «ψεύτη». Σε ένα άλλο σημείο του τρέιλερ, η Κλοέ με δάκρυα στα μάτια εξηγεί πως μπορεί για τον κόσμο να είναι ένα ριάλιτι, όμως για εκείνην είναι η ζωή της, η οποία καταστράφηκε.

Όπως αντιλαμβάνεστε το επεισόδιο έκανε ρεκόρ τηλεθέασης

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ