Οι δύο παντρεμένες ομοφυλόφιλες γυναίκες αυτοκτόνησαν & σκότωσαν τα έξι υιοθετημένα παιδιά τους - Έπεσαν σε γκρεμό (φώτο-βίντεο)

Από τα νέα στοιχεία προκύπτει ότι το πολύνεκρο "δυστύχημα" που έγινε πρωτοσέλιδο και αναστάτωσε την κοινωνία του Μεντοσίνο ήταν ομαδική δολοφονία και αυτοκτονία

Καθώς τα συντρίμια του πανάκριβου SUV της Τζένιφερ και της Σάρα Χαρτ ανασύρθηκαν από τον γκρεμό , στην εθνική οδό Coast Pacific, στην Βόρεια Καλιφόρνια, το σώμα της Τζένιφερ γλύστρησε έξω από το κομματιάσμενο αυτοκίνητο και έπεσε κάτω. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής στο γραφείο του Σερίφη της  κομητείας του Μεντοσίνο , Ρόμπερτ Τζούλιαν, που ήταν μάρτυρας στη νέα έρευνα για την πολύνεκρη υπόθεση .

Η πτώση παραμόρφωσε το πρόσωπο της Τζένιφερ σε τέτοιο σημείο που οι αρχές δεν μπορούσαν να το αναγνωρίσουν, δήλωσε ο Τζούλιαν ο οποίος πρόσθεσε ότι και το πρόσωπο της Σάρα ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για όλους, δήλωσε ο Τζούλιαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του που αναμεταδόθηκε ζωντανά, για την Τζένιφερ, τη Σάρα και τα τρία από τα έξι υιοθετημένα παιδιά τους, τον Μάρκις, τον Ιερεμία και την Άμπιγκεϊλ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο μαζί με τις δύο γυναίκες. 

Facebook

Τα άψυχα σώματα των άλλων δύο παιδιών ηλικίας 12 & 19 ετών βρέθηκαν αργότερα ενώ το άψυχο σώμα του 15χρονου Ντεβόντε Χαρτ δεν βρέθηκε ποτέ αλλά θεωρείται επίσημα νεκρός, δήλωσε ο αρχιφύλακας Τομ Άλμαν στο People.

Ο εγκληματολόγος Γκρεγκ Πιζαρό, δήλωσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του, ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τη Τζένιφερ και τα τρία παιδιά αλλά το πτώμα της Σάρα Χαρτ, που βρέθηκε ύστερα από δύο εβδομάδες ήταν σε τέτοιο βαθμό αποσύνθεσης που ήταν δύσκολο να προσδιοριστεί πότε και πως ακριβώς πέθανε.

AP

Όλα αυτά τα νέα στοιχεία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, στο πλαίσιο νέας έρευνας που γίνεται για το πολύνεκρο δυστύχημα  που τελικά όπως όλα δείχνουν δεν ήταν δυστύχημα  αλλά αυτοκτονία και ομαδική δολοφονία. 

Το πολύνεκρο "ατύχημα"' είχε τότε «παγώσει» την κομητεία του Μεντοσίνο αλλά, όπως αποκαλύπτεται τώρα, η μοιραία πτώση που παρέσυρε στον θάνατο και τα έξι ανυποψίαστα παιδιά ήταν προσχεδιασμένη από τις δύο μητέρες

Mendocino Sheriff/Facebook

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν ένα χρόνο μετά  θέτουν υπό αφμισβήτηση τόσο τις συνθήκες του "δυστυχήματος" όσο και την εικόνα της "τέλειας" οικογένειας αφού όπως προκύπτει από την έρευνα, τα παιδιά είχαν βιώσει βία στο σπίτι αναφέρει το People

AP

Μια ειδική επιτροπή, στην Καλιφόρνια, διέταξε την επανεξέταση των συνθηκών του θανάτου των δύο γυναικών και των έξι παιδιών . Από τα νέα στοιχεία προκύπτει ότι τις ημέρες που προηγήθηκαν του τροχαίου, η μία από τις δύο γυναίκες είχε επανειλημμένως αναζητήσει στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας με πνιγμό και η σύντροφός της φαίνεται να πάτησε συνειδητά το γκάζι για να στείλει το αυτοκίνητο στο γκρεμό, σύμφωνα με την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα.  

Facebook

Σύμφωνα με την ομόφωνη ετυμηγορία των ενόρκων, που διάβαζαν επί μία ώρα την απόφασή τους στο δικαστήριο  την Πέμπτη, η Τζένιφερ και η Σάρα Χαρτ είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν στις 26 Μαρτίου του 2018 σκοτώνοντας τα έξι υιοθετημένα παιδιά, ηλικίας 12 έως 19 ετών.    Οι αρχές υποπτεύονταν εξ αρχής ότι η πτώση ήταν σκόπιμη, αλλά περίμεναν και από τους ενόρκους να βγάλουν τη δική τους απόφαση βάσει των ευρημάτων, αναφέρει η nzherald.co.nz

 

Η εικόνα της τέλειας "οικογένειας" τέθηκε υπό αφφισβήτηση το 2014 όταν ο 15χρονος Ντεβόντε Χαρτ, είχε γίνει viral τόταν είχε φωτογραφηθεί να αγκαλιάζει δακρυσμένος έναν αστυνομικό, κατά τη διάρκεια μιας επεισοδιακής διαδήλωσης στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.   

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ